Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shopgirl

Ile kosztuje was całe wesele?

Polecane posty

Gość shopgirl

Jestem ciekawa jakie są ceny za zorganizowanie całego wesela włącznie z ze strojem.Prosze odpiszcie.Od mojej koleżanki słyszałam,że tak ok 40 tys.za dwie strony oczywiście

Gość shopgirl
kto odpisze?

Gość judytka67u
mnie 25-30 tys na dwie osoby (ja i partner) eyspa Oahu

Gość leśny ludek
max 30 tyś (mam nadzieję, że w rzeczywistości 25) tak na 130 osób

Gość margo205
myślę, iż ok 25 tyś na 70 osób.

Gość uk girl
My na 80 osob wydalismy 40 tys w tym byly poprawiny i hotel dla 27 osob,zwróciło sie 27 tys

Gość shivaree
ok. 30 tys. na 70 osób (z noclegami)

ja wcale nie licze ze mi sie zwróci, wiekszosc mojej rodziny nie jest zamozna tak samo u męża zapraszamy duzo znajomych którzy uczą sie i są na garnuszku u rodziców i juz mają zapowiedziane ze zadnych prezentów nie chcemy zalezy nam tylko na ich obecnosci tak wiec na wesele wydaje 18-20tys zwróci mi się może ok 5tys

\"karaa - chyba was porypalo ze wydajecie tyle zeby rodzinka sobie popila i pojadla. nie lepiej kupic sobie cos fajnego?\" po pierwsze - wesela są właśnie fajne :) po drugie - wszystko juz mamy. po trzecie - co Cie obchodzi jak inni wydają nie Twoje pieniądze?...

Ja tez nie bede oszczędzac na swoim weseleu i myslec co mogłabym sobie kupic za te pieniądze. Wolę zeby ten dzień był niezapomniany, bo jak zrobie skąpe wesele to potem zaden samochód czy wycieczka mi tego nie wynagrodzi

Gość 30 tysięcy z kawałkiem
a nie zwróciła sie nawet połowa

Gość kometaL
a nas na 180 osob wyniosło w całości ok 25 tys a zwrocilo się 27tys.

Gość kometaL
było z poprawinami

Gość shopgirl
A my ok 25 tys z poprawinami.i ok 130 osób .ciekawa jestem jak to będzie.

Gość zwiss
120 osób Zachodniopomorskie razem 40 tys

kometaL a nas na 180 osob wyniosło w całości ok 25 tys a zwrocilo się 27tys. Jak Ty to zrobiłaś? :) ja będę miała podobną liczbę gości. Gdzie organizowaliście wesele?

Gość rusalka polna
Czy Was juz calkiem pogielo?180 osob?Zapraszacie sasiadow,ludzi z pracy i rodzine do trzeciego pokolenia???

Gość masakraaaaaaa
u mnie narzeczony ma w rodzinie 100 osób (wujki, ciotki, kuzyni), jakby doliczyć dzieciaki kuzynostwa, to jeszcze dodatkowo 30 osób. A jeszcze moi goście. Wiec mnie nie dziwi, że ktoś moze mieć 180 gości...

Gość Kirstinka
Kto zna dobrego fryzjera, który potrafi pięknie uczesać do ślubu? wchodźcie na http://www.wymagam.pl oceniajcie fryzjerów naprawdę warto!

Gość brunetka.2102
rusalka polna Czy Was juz calkiem pogielo?180 osob?Zapraszacie sasiadow,ludzi z pracy i rodzine do trzeciego pokolenia??? :) Nie pogięło nas... Od mojego narzeczonego będzie ok 100 osób i 80 ode mnie. Nie rozumiem co w tym dziwnego. Mamy dużą rodzinę i nie wyobrażam sobie, żeby kogoś nie zaprosić, tym bardziej że nas zawsze każdy zaprasza. Mam zaprosić jedną siostrę mojej mamy a drugiej nie lub podobnie od strony taty? Albo jakąś siostrę cioteczną a brata już nie? To jest cała nasza bliska rodzina, dużo osób z osobami towarzyszącymi bo nie zaproszę osób które mają po 18-22 lat samych. I nie robię tego po to, żeby dostać dużo kasy tylko po to, że lubię całą swoją rodzinkę (nawet naszych sąsiadów z którymi mamy świetny kontakt i rodzinę narzeczonego) i nie wyobrażam sobie żeby kogoś nie było na moim ślubie i weselu.

Gość eeeejkaaaa
na 32 osoby - niecale 5tys z wszystkim (czyli ubiorem, ksiedzem itd itp) mala imprezka w gronie rodziny z najlepszymi znajomymi. Nie zaluje.

Gość jasieniek
50 tys 280 osob, nocleg, dwa autobusy, 20 osob obsługi, dwia rozne zespoły, kiecki i garnitury....ech i po co to wszystko.

56 tysięcy - tak na maxa na 180 złotych z wypasioną oprawą:) nie żałujemy ze tyle wydamy - chcemy ten dzien zapamietac jako ten wyjatkowy i dobrze ugoscic nasza rodzine :)