Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazbabcia

od kilku godzin czekam na wnusia

Polecane posty

nie juz zostan tn rok :)Szybko minie, a aja patrze czy odpisałas odswierzam, a tu juz 18 stronka heeh:)

No zostanę ... mam inne wyjście ? A potem studi a... a ty tez na studia ? Bo ja to musze po LO nic nie mam... a jak matury nie zdam to bd jeszcze fajniej ... heh musze jeszcze tylko dostac sie na te studia ... a najgorsze jest to ze nie wiem co chce zdawac i jaki kierunek potem wybrać :(

Gość JagodaR
No szybko sie rozrosl ten topik to fakt:) I dobrze bo jest fajny:)

A no chcialabym, ale nie wiem pedagogika hehe, w ogole odwrotnosc mojej szkoly hehe , a no fajny topik dziekujemy:)

Ja mam w szkole rachunkowosc ekonomike statystyke teraz bede miala reklame mialam marketing handlowka to wiesz heheeh :)

Też myślałam o tym kierunku ale to chyba nie dla mnie ... w ogole na złym profilu jestem w LO :( moim marzeniem był biologiczno chemiczny ale poszłam na polski z angielskim ze wzglęgu na koleżanki ;] głupia byłam nie chciałam sama w klasie być lol

No tez mialam isc do technikum ... rodzice mnie namawiali bardziej mama ale tam prawie wszystko z matmą zwiazane ;/ wiec polazłam do LO

No zalezy jakie technikum u nas my jestesmy ostatniai klasa handlowki juz nie bedzie tam w szkole akurat to nas przepuszcza koles z matmy straszy ze nas nie dopusci , bo to , bo tamto ehehehehe

Strasznie boję się o tą mature ... jeszcze nam matma obowiazkowa doszła :( niby mam 5 ale i tak nie zdam z matmy matury ;/

Mam Brata, ale od 12 roku zycia jak jedynaczka, i rzadko go widuje , bo jest w agnli, a ma teraz zajechac :)

:) Chciałabym mieć starszego brata albo siostrę tak w Twoim wieku albo 2 lata starszą .

Masz przykład ... jadę nad morze ? ale bd sie tam nudzić sama , bo co ja z rodzicami bd robić ... a z rodzeństwem zawsze tak inaczej ... zresztą ludzie zawsze gadają ze jak jedynak to skąpy , samolub , egoista itp

Gość JagodaR
Blue mj chlopak jest jedynakiem i nie znam osoby ktora bardziej lubi sie dzielic z innymi(na szczescie nie mna)

Nie prawda zalezy od charaktetu i wychowania :) no nie raz smutno ja lubie jak u mnie ktos jest nie raz przyjaciolka spi , kiedys czesciej spala , hehe wiem jak to jst, ale pamietam jeszcze jak to z bratem bylo jak ja mala bylam on ma prawie 24 lat hehe.

Zgadzam sie Jagoda z Toba , tez moja dryga przyjaciolka jest jedynaczka i nie jest skapa ani nic masakra wszystkim sie dzieli itd .:)

Dla mnie to przyjaciółka to co innego ... a rodzenstwo to jednak wiesz .... większa więź ... większe zaufanie jest przynajmniej wg mnie

Nooo ... a ja całmi dniami sama w domu ...jak rok szkolny bo rodzice pracują i ogolnie nudaaaaaaaaaaaaaa