Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażona

zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość porażona

15 lat małżeństwa, dwoje dzieci. On kilka lat temu zmienia pracę i do dziś utrzymuje kontakt telef z "koleżanką" z pracy w tajemnicy przed żoną. "Koleżanka" - materiał "mężczyzno lubny , w efekcie dziecko z kolegą z pracy. Zona odkrywa telefoniczne kontakty. Zdradza on ją czy nie? On twierdzi że traktuje jak osobę, z którą może o wszystkim popisać.... Hmmm ciekawe. Proszę odpowiedzcie.

Gość porażona
I to jest pytanie, na które niestey nie znam odpowiedzi:(

Gość cona
zdrada niestety bywa nie tylko fizyczna.....pytanie dlaczego ukrywa tą znajomość?

po to ukrywa, ze wie ze jak sie zona dowie to bedzie afera... i kolko sie zamyk

Gość porażona
:( świat mi się zawalił...

Jesli jesteś mega zazdrośnicą, która o byle koleżanki robi afery, to wtedy nic dziwnego, że tę znajomość ukrywał. A jeśli nie jesteś chorobiliwie zazdrosna i nie robisz scen o koleżanki tzn. że kryje się za tym coś grubszego, niestety.

Gość porażona
Nie jestem zazdrośnica bo sama pracowałam z facetami i wiem o co biega. Byłam jednak na tyle tolerancyjna że chyba "przespałam" ten FAKT. No ufałam mu. Zadziwił mnie to, tak skrzętnie pilnuje telefon. Proszę piszcie, co myślicie bo mam burzę w mózgu...

Nie chcę Cię dobijać, ale jeśli ta kobieta faktycznie tak bardzo lubi facetów, to nic dobrego nie wróży. Miej oczy szeroko otwarte, i przyglądaj się uważnie wszystkiemu, co się dzieje wkoło Ciebie. Tylko nie wpadaj w paranoje... Albo prostrza opcja: zapytaj męża wprost, dlaczego ukrywał przed Tobą tę znajomość? Skoro traktuje tę kobietę jak "przyjaciółkę", z którą może o wszystkim pogadać? popisac? to dlaczego robi z tego wielką tajemnice??? - To się kupy nie trzyma. :O