Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem....

facet powiedzial ze jestem latwa bo sie z nim pocalowalam na 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość sobotnia kawa
sprawianie wrażenia bycia pewnym siebie a bycie pewnym siebie to nie to samo:) to że on tak wyglada na pierwszy rzut oka to ne znaczy że taki jest a nawet jeśli-to to jest idiotą do kwadratu tak czy inaczej;)

Gość heh ojoj
No coś Ty, nie masz czego żałować, lepiej na pierwszym spotkaniu sprawdzić jak całuje niż potem by się okazało, że jest kiepski i straciłaś tylko czas! A tak poważnie, to nie przejmuj się, bo na prawdę nie ma w tym nic złego. A powiedział tak jak powiedział, bo jest głupi gówniarz:)

Gość zalamana jestem.....
znamy sie z pracy, ale nie byla to jakaz znajomosc gleboka takie tam czesc co u ciebie i wszystko

Gość zalamana jetsem.......
dzieki dziewczyny za dobre slowo:) a juz myslalam ze ja cos zle zrobilam:O

Gość co się dzieje z tymi facetami
wiem, że to trudne, ale musisz zachować zimną krew i poczekać na rozwój wydarzeń, na nic nie naciskać i nie pytać . On musi wiedzieć, że jesteś dorosła i nie bawią cię podchody nastolatków. Ci super przystojni zwykle okazują się chamskimi dupkami niestety.

Gość sobotnia kawa
nie zrobiłaś nic złego,masz 23 lata a nie 14 żeby robić takie halo o pocałunek:) facet jest jakis nienormalny żeby tak postąpić i jeszcze o tym opowiadać:O jak nie chciał się z tobą całować to po chuj się całuje i potem głupio komentuje?:O to jakiś wyjątkowy okaz debila ja się kiedys przespałam na pierwszej randce i żyję:D i z tym facetem potem się długi czas spotykałam-nigdy w życiu nawet nie zasugerował ś jestem latwa czy coś-ja też go nie uważałam za nie wiadomo kogo:O

Gość ahoja
dobrze ze ci pizdy nie lizal tylko szyje ,bo jeszcze by gadal zes rozjechana albo smierdzaca to bys dopiero sie zalamala !

Gość a idz sobie palcowke strzel ..
...bos taka zestresowana

Gość ale palant....
Powiedz mu, żeby zasiadł na wehikuł czasu i sie cofnął do XIV. Hahahahahahahaha.......nie doszły don juan. Co za dooooooooopek.

Gość Trip34
Do :sobotnia kawa jesteś zwykła kur.a i tyle , można powiedziec ze to była darmowa prostytucja z twojej strony . Nie szybciej było iśc na ulice ? Widocznie facet jest zwykłą kur.ą i ty też nią jesteś skoro na 1 randce takie cos odp..cie. 2 ku..wy sie dobrały ......Czasami mi wstyd za moją rasę ;( . Wlasnie przez takie cos odechciewa sie zwiazków itp