Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem....

facet powiedzial ze jestem latwa bo sie z nim pocalowalam na 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość zalamana jestem....

i ze juz mnie zdobyl, juz mnie na w garsci i 2 spotkania nie bylo:O on ma 22 lata

Gość maaaam
Wyciagnij z tego wnioski:)

Gość zalamana jestem....
on to powiedzial nie mi tylko komus, i ta osoba mi powtorzyla zalosne..to juz calowanie sie swiadczy o zdobyciu?

Gość frufru
to pogoń. a przed pogonieniem oświadcz że jest łatwy bo się dał pocałowac. jak sie bedziesz znim spotykac to tylko go utrzymasz w przekonaniu że ma rację.

Kurcze dzieciaki , czy nie macie dziś w planach trzepanie chodniczków ? sobota jest , pomóżcie mamie w porządkach :o

znam takiego co się całował na pierwszym spotkaniu , ale robił to naprawdę ch*jowo , więc dobrze że nie było więcej spotkań :D i też miałby 22 lata 87' to jakiś wybrakowany rocznik :o nie przejmuj się załamana, będą kolejni :P

Gość zalamana jestem....
figiel jak ci cos nie pasuje to nie czytaj nie musisz zaraz pisac glupich ekstow o dzieciakach:O daruj sobie

Dokładnie. Powiedz mu, że to on jest łatwy, skoro się całował na pierwszym spotkaniu :P

Gość zalamana jestem....
i to nie byl taki pocalunek usta usta z jezyczkiem:P tylko takie drobne mizianie i to glownie on mnie calowal..jezdzil jezykiem po mojej szyi i uchu :O wcale to nie bylo jakies fajne:O

Gość ciaseeeczkoooo
swoja droga skoro pozwolilas mu na mizganie sie i calowanie po szyji( to prawie jak gra wstepna hahaha) nie dziwie sie -sama siebie nie szanujesz wiec nie oczekuj szacunku od innych ...przykre ale ktos tam gdzies Ci napisal zlota rade , zebys wyciągnęla wnioski z tego - podpisuje sie pod tym !

Gość zalamana jestem.....
bez przesada, jaka gra wstepna! :O tak znalismy sie nie szanuje sie? a co ja do lozka mu wskoczylam? tylko mnie pocalowal i to nie tak normalnie....ahh

Gość ciaseeeczkoooo
na pierwszym sptkaniu to sama o sobie wystawila wizytowke ...no i ma nauczke na przyszlosc ,by facet troche zabiegal o nia ..napewno warto czasami poczekac -lepiej smakuje :classic_cool:

Gość ciaseeeczkoooo
ja cienie potepiam ale smieszna jestes...bronisz sie jak lwica a sama pisalas pierwsze spotkanko i mizganie a jakie jest nienormalne calowanie bo przeciez nie bylo normalne-wg.Ciebie ...a i wspolczuje Ci opinia ie bedzie wlekla za Toba a na wyjatkowego frajera trafilas!

Gość ewelka233333
try walking in my shoes dokladnie dorosly facet by sie wydawalo a zachowuje sie jakby mial 15, pocalowalaem ja i juz ja mam, ja bym parsknela smiechem chyba

Gość ewelka233333
ciasteczko czy jakos tam ile ty kobieto masz lat/ bo czytam ciebie i nie wierze ze mozna byc taka......opinia? kurwa amc a co ona takiego zrobila wez mnie dziewczyno nie denerwuj!

Gość Myszunia blondi
ja pierdole wez bo moze w ciaze zaszlas !!!

Gość co się dzieje z tymi facetami
Otóż jego zachowanie świadczy tylko o jego niedojrzałości, bo można by było je zrozumieć gdyby miał 15 lat, ale piszesz, że ma 22. Tylko niedojrzałe małolactwa twierdzą, że obślinianie szyi, uszu itp. jest szczytem naszych marzeń. Poza tym śmieszą mnie te dzisiejsze podchody facetów w stylu dała się pocałować= jest łatwa, albo umówię się z nią na randkę, ale potem przez tydzień nie będę się odzywał, bo ona musi zatęsknić itp. A mogę spytać autorko ile masz lat?

ja mam 23

znamy sie 6 msc z pracy, od poczatku mi sie podobal myslalam ze to fajny facet ale teraz .....

Gość co tu sie zalamywać
potraktuj dlikwenta jak zero bo tak sie zachowal

Gość sobotnia kawa
ten facet to jakaś zakompleksiona łajza:D pewnie się nie umie całować i się przestraszył że będziesz o tym opowiadać więc pierwszy ruszył do ataku:O

on jest bradzo pewny siebie i strasznie przystojny podoba sie kobietom

Gość co się dzieje z tymi facetami
no to masz prawie tyle lat co ja i na pewno wiesz, że jego zachowanie było szczeniackie tym bardziej, że się znacie już od jakiegoś czasu. Skoro przez pół roku z nim się widujesz w pracy i postanowiliście się umówić to pocałunek na pierwszym spotkaniu to pikuś, moglibyście iść ze sobą do łóżka i nawet to powinno być ok - dlaczego? dlatego, że już się znacie i nie muszą was obowiązywać zasady w stylu co na pierwszej randce wolno , a co na trzeciej. A może on nalegał na coś więcej, a ty się nie zgodziłaś?