Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_błatek

Czy osoba przez naszej klasy moze sie dowiedziec o moje IP?

Polecane posty

Gość czarny_błatek

ktos mi napisal ze wie kim jestem(napisalam do niego z lewego konta pare slow) czy to mozliwe, ze ktos to ogkryl? wie ktos?

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość możliwe_

Gość tak sa do tego proste programy

Gość czarny_błatek
i co sie jej moze pokazac?miejscowosc z ktorej pisze czy co? ze wie ze to moj komp niby

Gość czarny_błatek
znalazlam to na inym forum --> Osoba prywtna nie dostanie ip od właścicieli naszej- zarazy. Dostanie go natomiast prokuratura ,Policja lub każda inna służba po przedstawieniu nakazu. Każdy provider ma obowiązek trzymania logów- nie ma szans, żeby NIE DOSZLI, inną sprawą jest, czy tej osobie będzie się chciało przeprowadzać cały cyrk... a wy piszecie ze sie da to juz nie wiem

\"soba prywtna nie dostanie ip od właścicieli naszej- zarazy. Dostanie go natomiast prokuratura ,Policja lub każda inna służba po przedstawieniu nakazu.\" itd to chyba oczywiste jak siewyświetla IP gości na twojej stronie to było by przecież przy gościach :O 🖐️ więc jak nie ma to NK tego nei pokazuje

Gość czarny_błatek
jakich gosciach? i co sie pokazuje niby przy tym IP bo sie nie znam wogole, chyba nie kurcze imie nazwisko czy cos? ??

Gość czarny_błatek
to widac ona mnie straszy piszac ze wie kim jestem i ze wsyztsko sobie mozna sprawdzic w necie jak sie umie.