Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolllka

YAZ 24+4 , brałyście te tabletki?

Polecane posty

Gość jolllka

Cześć,chciałabym się dowiedzieć co sądzicie na ich temat,jak czułyście się po nich itd. Ja mam problemy przez nie...pierwszy miesiąc był ok,ale teraz jest coraz gorzej....pominę okropny ból piersi jaki towarzyszy mi od początku przygody z 24+4...teraz ciągle krwawię...i to tak porządnie..od kilkudziesięciu dni codziennie mam okropne krwawienia...brzuch boli mnie straszliwie i od paru dni do tego wszystkiego dołączyły mdłości...czy któraś z Was miała podobnie? sama nie wiem co się ze mną dzieje.. dziś postanowiłam odstawić te tabletki,bo dolegliwości są zbyt uciążliwe...

Gość nikt chyba
nie miał z tym doświadczenia:(

Gość ktoos
ja je stosowałam ale musiałam przestać bo zaczely męczyć mnie problemy z jelitami i miałam ciągłą biegunke, przez co martwilam sie ze zajde w ciaze bo tabletki sie nie wchłoną. przerzuciłam się na plastry i teraz boję się 3 razy bardziej bo przez ciągłe upały i pocenie sie plastry mi się troche odklejają. gdyby nie moje jelita (problemow nie spowodowały yaz'y) dalej brałabym te tabletki. zero jakichkolwiek dolegliwości i zero dodatkowych kilogramów. a z plastrami 2kg w 3 tygodnie :]

Gość Bezimienna1988
ja tez je brałam ale moja historia jest inna. bralam tabletki i wystapilo spodziewane krwawienia.trwalo 5 dni nie mialam wiekszych dolegliwosci ale w dzien kiedy skonczylo sie krwawienie przestalam brac te tabletki czyli wzielam tylko 4 z nowego opakowania. i 2 dni wczesniej uprawialam sek. po 3 dniach znowu dostalam kego ze przestalam brac tabletki. i w te dni co mialam to drugie ktwawienie tez uprm seks bez zabezpieczen. i wydaje mi sie ze moglam zajjsc w ciąże... Wiesz coś na ten temat??? ogolnie tabletki spoko czułam sie rewelacyjnie po nich :)