Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowe lody

ile kosztuja u was pieluszki?

Polecane posty

Gość karmelowe lody

z jakiej firmy i za jakie opakowanie? ciekawi mnie tez ile ich zuzywacie na dobe/miesiac?

Gość Meggi123
Ja kupuję pieluszki z Kauflanda nazywają się Wickies comfort. teraz akurat rozmiar junor czyli od 12-25 kg za 25,99 zł a jest ich 44 szt. Są tańsze od pampersa i bardzo do nich podobne.

Gość Anialisa
Pieluchy z Tesco w fioletowym opakowaniu też są ok. Kosztują około 30 zł za paczkę, ale nie pamiętam ile ich jest w paczce Huggies Premium też kupuję, czasami trafi się po 32,99 zł za paczkę 66 sztuk (rozmiar 4+), ale z reguły jest to 39,99 za tę samą ilość w Biedronce. Dada z Biedronki też kupuję, jako takie do użytku w ciągu dnia i częstego zmieniania. Na spacery i do spania tylko Huggies - u mnie sprawdzają się świetnie i synek nie przemaka. Jeszcze kupuję czasem Wickies z Kauflanda i Toujours z Lidla - są fajne do latania w dzień i nie mam do nich zastrzeżeń.

Gość taka sobie jedna mama
Przetestowałam Pampers 22,99zł newborn, i te 3-6kg ok 50zł- w miare ok pozniej Huggies newborn 29,99zł oraz wieksze 4-9kg 39,99zł-jak dla mnie sa rewelacyjne Rossmanowskie 32,99zł-moga byc choc dla mnie troszke sztywne ale w sumie nie sa złe Biedronkowe 29,9923-6kg zł jak dla mnie najgorsze bo sa sztywne i nie maja gumeczek z tyłu ,nie wiem jak wieksze rozmiary bo wrocilam do Huggiesow moj synek zuzywa w dzien mniej wiecej 6-7pampersow a wiec wychodzi ok 3 paczek miesiecznie