Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnka25

Czy Panowie Zwracają Uwagę Na....

Polecane posty

Gość annnnka25

cellulit? Wstydzę się rozebrać przy świetle przy swoim facecie...W pozycji na jeźdżca nie lubię kiedy dotyka mojego tyłka...Niedługo w jakąś depresję w padnę. Szczerze nigdy z nim o tym nie rozmawiałam, bo nawet jakos głupi było by mi zacząć...Przeciez nie powiem "kochanie co myslisz o moim cellulicie?".... jestem normalną kobietą, niektórzy powiedzieli by, ze szczupła jednak przez terapię hormonalną pojawiły się górki i dołki :( Dlatego pytam się Was faceci - bardzo wam przeszkadza? Czy jesli kochacie to jest wam to bez róznicy? Jaki wpływ mają takie defekty na to jak spostrzegacie kobietę?

Temat juz dzisiaj był podobny. A po co ty chcesz go pytać co mysli o twoim cellulicie, przecież on nawet nie będzie wiedział jak to wygląda no chyba że mu podetkniesz pod nos i pokażesz.

Gość annnnka25
ale chyba widzi różnicę pomiędzy tymi tyłkami lasek z powiedzmy playboya a moim :O

Może i widzi, ale laski z playboja raczej nie klepnie i nie pomaca po takim tyłku, co najwyżej może gazetę polizać. Zresztą myślisz ze one to nie maja problemów z cellulitem i rozstępami, dobry makijaż wszystko pokryje. A tu ma naturalny tyłek do klepania i dotykania i do patrzenia. Byłyśmy kiedys z kumpela w takim barze gdzie co sobotę tańczyła striptizerka i co z tego że miała, cellulit na tyłku skoro tylko my dwie chyba żeśmy to zauważyły :D

Poza tym przyjrzyj sie uważnie swojemu facetowi, czy on jest taki jak faceci w playbojach, opalona skóra zakrapiana olejkiem, kaloryfer na klacie, wydepilowany tam gdzie trzeba, wszędzie góra mięśni, na pewno tez nie jest ideałem.

Poza tym powiem ci że faceci nie zwracają uwagi na wiele rzeczy obok których niejedna kobieta nie przeszła by bokiem, na przykład kurz, niepozmywane gary. Może to troche nie związane z sytuacją ale mieszkałam kiedys w akademiku i była taka jedna sytuacja, że sąsiad miał w pokoju jakieś okruchy na stole odbity kubek jak oparłam ręke o ten stół to mi sie przykleiła itp. a przyszedł drugi kolega i rozłożył się na tym stole z jakimś sprawozdaniem czy projektem :o. A jak czasem sie przyglądałam jak wyglądają koszulki chłopaków na wf-ie, to ja bym w zyciu mojego w czymś takim do ludzi nie puściła, mimo że nie jestem jakąś tam pedantką. Mężczyźni patrzą na niektóre rzeczy inaczej niż my i po prostu trzeba się tego nauczyć a nie wmawiać sobie jakiś nieistniejący problem.

Gość annnnka25
gdyby to bylo takie proste... nie ma facetow ktorzy mogliby sie wypowiedziec na ten temat?

Gość taki_facet28
jak się kocha to pewnych wad się nie widzi :) a powiedz czy jak on miałby celulit na tyłku to czy mniej by ciebie kręcił?? a czy jest ładnie zbudowany taki wyrzeźbiony na ramionach klatce plecach?? czy w pozycji na jeźdźca możesz złapać go za jego wielką umięśnioną męską pierś?? no więc właśnie :) on na 100% nie jest ideałem :) i myślisz że nie zastanawia sie czy jakby był bardziej, to czy by bardziej nie kręcił? oczywiście że się zastanawia :) więc wniosek jest prosty. Co więcej, prędzej zostawi Ciebie dla innej bo będziesz wstydliwa i nieśmiała w łóżku (zgrozo jak można pukać się po ciemku!!) niż ze względu na twój celulit. pisał facet nie dzieciak :)

Gość nieeeeeeeeee

ja bym sie zapytała wprost ja też jestem normalna dziewczyna i też sie zapytałam "kochanie co myslisz o moim cellulicie?"

Gość annnnka25
i co usłyszalas? Mozna wiedziec ile masz lat? bo to normalne ze kobieta lat 35 ma cellulit, jednak 20-latki cellulitu miec nie powinny :O:O:O cholera, nawet nie wiecie jaki to dla lmnie kompleks

Gość przyjaciel na londzie
Wszystkim Ankom dziś wszystkiego dobrego, i żeby im doopy nie urosły za wielkie. 😴