Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolperka

Dlaczego osoby otyle placa tyle samo za bilet pkp co ja?

Polecane posty

Gość kolperka

Przeciez wozenie osoby z nadwaga kosztuje wiecej pkp

Gość chlip...chlip...chlip...
bo głupii ma zawsze szczęście. muszą oszczędzac na biletach, żeby miec więcej na ŻARCIE. bo tyle, ile oni jedza, to ejdzeniem juz tego nazwac nie mozna

Gość gruba baba123
masz cos do mnie cieciu? nie zawwsze nadwaga jest spowodowana jedzeniem!

nie zawsze, ale tak jest NAJCZESCIEJ!! siedza w domu z dupa, zamiast cwiczyc i przejsc na diete, a potem uzalaja sie na forum jakie to one sa grube

o miejscach w samolocie to był pomysł linii lotniczych i dobry bo w końcu samolot jest obliczony na jakąś wagę "bagażu" i jak wejdą wszyscy 100 kg jak był przewidziany na 80 kg to masz i z 2 T więcej :P czyli paliwa więcej schodzi itd...

Gość niby ni a jednak
bo jak by placili wiecej to pkp nie imaloby klientow..wiadomo wiecej otylych osob na swiecie jest

tak, pomysł linii lotniczych... tak samo jak płatne toalety w samolotach i "stojące" miejsca w samolocie.... nie piszmy o bzdurach.... bnb każdego tak rozliczasz??? nawet z tlenu, który się zużywa ???

Brzydki Niski Beznadziejny - dokładnie. a jeszcze mają pretensje, ze niewygodnie im, bo fotele takie i srakie. a jak ktos przed nimi fotel lekko sobie rozlozy, to wielce im ciasno.

Gość gruba baba123
bo wszyscy sie dookola rozpychaja! nie maja szacunku do chorej osoby!

cytuję :\"i kurde jak jestes chora to rob cos z soba zamiast biadolic o braku szacunku\" nie masz pojęcia o pewnych chorobach to nie się nie wypowiadaj w taki sposób :O kultura dziewczyno, przede wszystkim kultura.....

"ak samo jak płatne toalety w samolotach i "stojące" miejsca w samolocie.... " stojące miejsca w samolocie nie przejdą ze względów bezpieczeństwa chociaż lot samolotem jest bezpieczniejszy niż przejazd autobusem miejskim a w autobusie jest 5 x miejsc stojących co siedzących :P chociaż to krótka trasa :P

Gość grubych powinno się wozić
składami towarowymi :classic_cool:

Gość gruba baba123
uwazasz ze osoby otyle bo duzo jedza nie sa chore??? nadmierne jedzenie to tez choroba, emocjonalna! a nie widzi mi sie! te osoby sa chore. maja problem z emocjami i zapychaja sie jedzeniem! nie mozna od tak przestac jesc. potrzebna jest terapia, specjalisci itp a to i tak czesto nie pomaga

Gość kggggggggg
bardzo czesto wystarczy silna wola czlowiek musi sie opamietac kurde ile kasy kosztuje ejdzenei ??? bardzo duzo ja kiedys w rozmowach w toku slyszalam jak bab opowiadala ile ajdla toz to cala moja opensja by szla na to a ona nie pracuje