Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksiara24

Chcial numer telefonu,napisal raz i sie nie odzywa

Polecane posty

Gość Ksiara24

Nie rozumiem.Tak bardzi chcial moj numer. Napisal nastepnego dnia, chcial gdzies wyjsc,nie bylo mnie w miescie.Na drugi dzien ja napisalam,pisalismy przez chwile,a potem ni z tego ni z owego bez pa, bez czesc, przestal pisac i nie pisze juz tydzien.O co mu chodzi? To jakas gra,czy sie obrazil?

Gość bo to jest
brzydki numer widać

Gość 242_sedesee_Oryginal_242
Pewnie porozdaje twoj numer swoim kolega i powie ze jestes tania dziwka :classic_cool:🖐️

Gość a mnie to dziwi
olej dziada i nie dawaj na przyszlosc za szybko swojego nr telefonu

Gość paulla1201kotek
To jakiś debil może liczył na to że ty polecisz mu od razu w ramiona a że ty się z nim nie spotkałaś z wiadomych przyczyn olał to bo liczył na szybki numerek.

Gość Ksiara24
Nie byl pijany i to nie bylo pierwsze nasze spotkanie. Masz racje Paula chyba nie spodobalo mu sie,ze nie jestem latwa, pewnie i liczyl tylko na szybki numerek. Co za rozczarowanie,bo wydawal sie spoko, wydawal sie inny,ale chyba jest taki jak inni...

Gość puppinka
moze stwierdzil, ze nie jestes to ktorej szuka

Gość Ksiara24
Najsmieszniejsze jest,ze to on za mna latal. Chcialam dac mu szanse, bo zdalam sobie sprawe,ze Mr.Perfect na ktorego tak czekam, moze nie istniec. Myslalam ze Mr.Ok zmieni sie w Mr.Perfect jak zaba w ksiecia heheh No i znowu zamkne sie na wszystkich facetow

Gość Ksiara24
moze stwierdzil,ze nie dorasta mi do piet hehe

Gość mdrona
a może nie żyje ?! Nie zastanowiłaś się nad tym ??

Gość Ksiara24
jak go splawilam? Napisalam,ze nie moge dzis z nim wyjsc bo jestem po za miastem. Dlatego na drugi dzien napisalam do niego, zeby wiedzial, ze mi ''zalezy''

Ksiara24 - a nie przyszło ci do głowy, że się rozmyślił, że stwierdził, że jednak nie warto się za tobą latać ??

Gość Ksiara24
No tak,mogl sie rozmyslic,ale na jakiej podstawie? nawet mnie nie poznal. moze po prostu jest nie dojrzaly...

Gość puppinka
oczywiscie, jest niedojrzaly tylko dlatego bo stwierdzil, ze jednak nie chce sie z toba spotykac:))) fajne dorabianie sobie filozofii. moze miedzyczasie poznal inna co akurat nie byla poza miastem i stwierdzil, ze jest lepsza.

tez tak miałam wział numer napisał, ja nie mogłam sie spotkac bo pracowałam i juz sie nie odezwał ja tez sie nie odezwałam i przepadł w butach;)

w sumie troche załuje suiei sie nie odezwałam.bo mój sms był raczej spławiajacy .a le tera juz sie nie dowiem;)

Gość Ksiara 24
eee whatever

Gość bjj
pewnie dostrzegl ze masz syndrom ksiezniczki

Gość pola555
może to była chwila słabości i tak o tak.. bo pokłocił sie ze swoją dziewczyną albo zerwał. Potem sie pogodzili i Cie olał. znam taki przypadek.

Gość Ksiara 24
To, ze olal to wiem, trudno nie zauwazyc. Najbardziej boli, ze nie wiem czemu, winie za to siebie. Tak bardzo chcialabym wiedziec co sie stalo, tylko tyle...

Gość Ksiara 24
Nie dawalo mi to spokoju,wiec wczoraj znowu do niego napisalam. Odpisal. Na poczatku byl olewajacy, potem znowu mily az do bolu, a na koniec znowu przestal sie odzywac. Dochodze do wniasku,ze to jakis emocjonalny popapraniec i sam nie wiem, czego chce. Bo jak kogos nie lubisz, to nie mowisz, ze ci zalezy i takie tam. Whatever...

Gdyby moja Dziewczyna dała mi numerek od tak sobie uznałbym ją za łatwą. Nie chcę nic mówić , ale numer daje się mniej więcej po 2-3 tygodniach znajomości...a jak kobieta sama rozdaje numer na prawo i lewo to się nie ma co dziwić , że chłopak szuka dalej...

e tam ja dałam po 1 dniu pisania na portalu randkowym :) i jakos z tego powodu nie cierpie juz od ponad 2 lat :) inna sytuacja: poznałam chłopaka na imprezie, poprosił i moj nr - dałam, bo facet był bardzo interesujący. Napisalismy raz, drugi, zaprosił mnie do siebie do domu - odmówiłam. Spotkalismy sie na miescie w wiekszym gronie, znow zaproponował mi drinka w mieszkaniu, odmowiłam - wiecej sie nie odezwał :) napiasałam mu tylko, ze tak sie prawdziwi faceci nie zachowuja :) no i tyle bylo z tej znajomosci... wiec albo odpuszczasz albo bedziesz sie jeszcze długo meczyc...

Gość Ksiara 24
To nie o to chodzi,ze uzanl mnie za latwa. Raczej pewnie pomyslal, ze za mna to trzeba bedzie sie nabiagac. Nie znasz mnie ,ale gdybys znal, to opis ''latwa'' napewno bys nie nalepil mi