Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytezwidzisz

prosze niech ktos ze mna porozmawia!!!!!!!!!!! boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość tytezwidzisz

Gość tytezwidzisz
mam 18 lat. to był mój pierwszy raz. to nieodpowiedni chłopak.. niby wsyztsko było ok, miał prezerwatywe, ale wczesniej był bez. strasznie sie boje. siedze sama w domu i płacze. wczoraj zaczely bolec mnie piersi (zawsze mnie bola przed okresem) ale to troche za wczesnie by było.. nie mam regularnej miesiaczki ale i tak... strasznie, strasznie sie boje.

Gość gfgfdgg
dzisas nastepna wescie sie kurwa zabezpieczcie sex jest dla ludzi z glowa a nie dla napalonych dzieci tera trzesie w pory ja pierdole APOKALIPSA!!!

Gość retrwetwre
Kiedy ja się kiedyś balam, stwierdziłam że nie zrobię z siebie biernej ofiary. W końcu współcześnie to kobieta może decydować czy w ciąży być nadal czy nie być. Sprawdziłam więc co i jak, w tym info o aborcji farmakologicznej, i przestałam się bać. Nie chowaj więc głowy w piasek, spokojnie sprawdź w odpowiednim czasie czy to ciąża czy nie, a potem decyduj. Usunięcie wczesnej ciąży jest lepsze niż potem męczenie siebie i dziecka. A może okaże się u Ciebie że na strachu się skończyło i wcale w ciąży nie jesteś? Jednym z najwspanialszych zdarzeń w życiu jest mieć dziecko chciane, z mężczyzną którego się kocha z wzajemnością. Ja wybrałam i tak mam a Tobie życzę tego samego.

Gość tytezwidzisz
retrwetwre -hmm ciesze sie:) ale niewiem czy bym tak mogła... ehh :(

Gość tytezwidzisz
gfgfdgg- a Ty to skad sie urwalas?? chyba napisalam, ze prezerwatywa byla ale i tak sie boje, to byl moj pierwszy raz.. nie musisz sie wypowiadac w taki sposob, lepiej bylo by gdybys nic nie napiala..

Gość tytezwidzisz
aaa i nie jestem "napalonym dzieckiem" czeklalam na to dosyc dlugo.., ale dopiero teraz wiem, ze to nie jest chlopak dla mnie.. zreszta to juz inna sprawa..

Gość nie panikuj
hej nie ma co panikować:) zrób test i juz ... ból piersi to nie jest 100 % objaw ciąży :) głowa do góry :) a nastepnym razem pamietaj o zabezpieczeniu!!

ANTYKONCEPCJA Powiem szczerze my z moim facetem mieliśmy straszną chcice, ale powiedzieliśmy sobie, że póki nie zacznę brać tabletek nie mam mowy o seksie, więc wybacz ale jeśli ktoś nie jest odpowiedzialny nie powinien brać się za seks. Moje zdanie

Gość tytezwidzisz
więc Twoim zdaniem powinnam zaczac brac tabletki i dopiero zaczac uprawiac seks..?

Gość retrwetwre
Odbyłaś jeden stosunek, na początku bez rezerwatywy a potem z prezerwatywą? A przed tą zmianą był wytrysk czy nie? Coś mi się wydaje że nie masz poważnego powodu do obaw.

teraz ze stresu że jestes w ciąży jeszcze bedzie ci sie okres spóźniał na bank... i kolejny stres ;]

Gość tytezwidzisz
nie panikuj: ehh dzieki

Gość nie panikuj
ja mam 19 lat i od 6 miesiecy próbujemy z chłopakiem amajstrowac bobasa:) ale to nie jest takie proste ... jesli chłopak miał prezerwatywe i ona nie pekła nie zsuneła sie to nie martw sie niepotrzebnie:)

Gość tytezwidzisz
retrwetwre - nie, wczesniej bez prezerwatywy nie bylo stosunku.. dopiero pozniej zalozyl, ale boje sie ze byla peknieta czy cos :( albo ze wczesniej jakos tam dostala sie sperma.. wiem, ze moze wyda sie ze przesadzam, ale naprawde bardzo sie boje.. i do tego te bolace piersi :(

Gość awia10
zamiast siedziec i obgryzac paznokcie biegnij do apteki po test ciążowy (ok.10 zł) i po paru minutach już wiesz na pewno jak jest (99% skuteczności).

Gość retrwetwre
Fakt, przesadzasz. No cóż, nic na ten lęk nie poradzisz. Pozostaje Ci czekać. Ja obstawiam że w ciąży nie jesteś. Trzymaj się. 🌻

Gość nie panikuj
ktoś tu miał racje ze stres w tym wypadku spowoduje tylko opoznienie okresu wiec podejmij probe uspokojenia sie i jutro kup sobie test ... bolace piersi to naprawde nie musi byc objaw ciąży? a i jeszcze jedno kiedy odbył sie stosunek? ile dni temu?

Gość retrwetwre
Yyyy... z tego co zrozumiałam, to na test jest troszeczkę za wcześnie. Wynik więc nie rozwieje obaw.

Gość nie panikuj
to kiedy był ten stosunek bo skoro na test za wczesnie to na ból piersi tez:)

Gość tytezwidzisz
z 12/13 lipca.... okres mialam 1 lipca dzieki ze moge wam to wszystko opowiedziec

Gość awia10
oj dzieciaczek z Ciecie dzieciaczek xD

Gość awia10
weź się w garśc

Gość retrwetwre
"oj dzieciaczek z Ciecie dzieciaczek" ot i dziecinna odpowiedź

Gość nie panikuj
wiec zrob test ... nie wydaje mi sie zeby po 12 dniach były juz takie objawy :) piersi pewnie wykazują checi wzrostu i dlatego bola :) hihi

Gość nie panikuj
awia 10 ---> dziewczyna potrzebuje wsparcia a nie krytyki wiec jak nie potrafisz jej tego dac to nie powinno cie tu byc... nie kazdy jest tak dorosły jak ty ! ;/