Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulla

czy na portalu randkowym można znaleźć prawdziwa miłóść?

Polecane posty

Gość annulla

czy są tu takie osoby które odnalazły swoją drugą połówkę przez internet b? bardzo mnie to ciekawi bo jakos w realu mam małe szanse na poznanie kogoś ale to już dłuższa historiqa ,więc chciałabym pozać wasze opinie na temat portali randkowych.

można poznać tylko że o wiele łatwiej można się zawieść na drugiej osobie (bo w necie zna się daną osobę z tylko z tego co o obie napisze)

Gość Krokodylowy
polecam się - fajny40@poczta.onet.pl

moja siostra cioteczna znalazla meza na portalu randkowym - sa po slubie 3 lata

Gość annulla
do revolver- dlaczego niby desperacja moim zdaniem prawda jest taka ze w realnym życiu ciężko jest znaleźć kogoś wartościowego przeważnie górę biorą emocje , działanie pod wpływem chwili a później okazuje się że nasze wyobrażenia o drugiej osobie wzięły górę nad prawdziwym postrzeganiem .myśle że na takim poratalu jest się bardziej szczerym prawdziwym bo nie ma uczucia skrępownia itp.poza tym nie każdy ma to szczęście bycia otwartym i przyciągania do siebie ludzi a tak ni z tego ni z owego zagadnąć kogoś kto mi sie opodoba to dla mnie bariera nie do przekroczenia sama nie wiem co o tym myśleć tak czy tak chcxiałabym spróbować ale nie mam obeznania w tym temacie prosze polećcie mi jakieś portale.

Gość Ostroniks
brawo doskonały przykłąd pytania, krótkiej dyskusji i dojścia do wspólnego ,zadawalającego ogół konsensusu ;p