Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Proponuję przed wizytą przygotować ukrytą kamerę.Następnie zacząć konowała maglować i pytac o kurację Gersona itp..Później nagrany film wstawić do internetu.Wtedy by się ujawniło utorytety medyczne.Typowymi cechami takich utorytetów jest przekonanie o ich nieomylności.Ale można jeszcze lepiej-spróbować takich przyłapać na przyjęciu łapówki i nagrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Lipiec 26, 2009 to nic nie da skazany za pestki moreli http://www.youtube.com/watch?v=RwLZpTx-Gzc&feature=related byłem u lekarza i wymyśliłem ze mam zatwardzenie się pytałem o lewatywę i powiedział ze nie pomorze i przepisał mi tabletki na przeczyszczenie a pytałem sie w aptece o aspartam to mi powiedzieli ze nie jest szkodliwy znalazłem w tabletkach na gardło septolux pomaga na gardło a wywołuje raka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Konowały są głupie to tym bardziej w aptece nie siedzą geniusze:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheeeeeeee Napisano Lipiec 27, 2009 Może jakbyś pytał o prawdziwe leczenie, potwierdzone niezależnymi badaniami etc. to ktoś miałby coś do powiedzenia? Bo nie spodziewaj się racjonalenej dyskusji z ludźmi nauki pytając o oszołoma, który sobie coś tam wymyślił i zabijał ludzi lewatywami z kofeiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby któryś z was Napisano Lipiec 27, 2009 dwóch skończył studia farmaceutyczne lub medyczne to jeszcze mogłabym uwierzyć w to co wypisujecie. A tak jesteście zupełnie niewiarygodni jak dla mnie. WOle jednak konowalów którzy przez 6 lat studiuja i sie uczą niż Was którzy jako źródło wiedzy traktujecie internet, bez medycznego i farmaceutycznego wykształcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 27, 2009 "heheeeeeeee Może jakbyś pytał o prawdziwe leczenie, potwierdzone niezależnymi badaniami etc. to ktoś miałby coś do powiedzenia? Bo nie spodziewaj się racjonalenej dyskusji z ludźmi nauki pytając o oszołoma, który sobie coś tam wymyślił i zabijał ludzi lewatywami z kofeiną. " Czekam na dowody na to że zabijał i miał mniejszą skuteczność niż w "oficjalnej" medycynie:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 27, 2009 \" gdyby któryś z was dwóch skończył studia farmaceutyczne lub medyczne to jeszcze mogłabym uwierzyć w to co wypisujecie. A tak jesteście zupełnie niewiarygodni jak dla mnie. WOle jednak konowalów którzy przez 6 lat studiuja i sie uczą niż Was którzy jako źródło wiedzy traktujecie internet, bez medycznego i farmaceutycznego wykształcenia \" Niektórzy mafiozi są po studiach ale to nie znaczy że są bardziej wiarygodni:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutal Napisano Lipiec 27, 2009 Nie ma co się oszukiwać - studia medyczne produkują urzędników w białych fartuchach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amanciq Napisano Lipiec 27, 2009 nadużywasz emotikonów... szczególnie jednego, bo chyba chcesz poczuć się bardziej cool. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ma piernik do wiatrakaaaa Napisano Lipiec 27, 2009 Faktycznie bardzo trafne porównanie co do tych mafiosów. Wiesz jak mafioso skończy studia ekonomiczne to na pewno będzie umiał wykorzystać swoją wiedzę tak aby zarobić jak najwięcej, więc w sumie z punktu widzenia innych mafiosów będzie bardzo wiarygodny... Tak samo tutaj. Obaj nie macie wykształcenia medycznego, bazujecie niby na autorytetach, których prace nie ukazują się w żadnych wydawnictwach naukowych. Nie macie wykształcenia, bazujecie na głupich filmach z internetu, które nie mają żadnych badań naukowych. Tak lekarze często nie potrafią człowiekowi pomóc, wielu z nich to konowałów. Ale tez jest wielu lekarzy z powołania. A organizm człowieka to skomplikowany twor, nie tak łatwo zdiagnozowac chorobę w momencie gdy objawy jakie obserwuje lekarz mogą byc powiązane z setka róznych chorób. Przemysł farmaceutyczny zarabia na nas krocie, często przekupuje lekarzy, wciska nam kit. Wystarczy jednak byc rozsądnym, nie łykać wszystkiego co się da. Bo leki sa potrzebne i to bardzo, ale trzeba do nich podejśc z dystansem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach