Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy wargami 90

Dlaczego po ogoleniu mychy , wyskakuja pryszcze ? Jak temu zapobiec ?

Polecane posty

Gość first class 33
pokaż jak to wygląda

Gość Miccca
różowe gillette i nivea mydelko, i po kapileli.

Gość AntyBlondi
Dezynfekuj maszynke przed goleniem .Jeden maszynki uzywaj jeden raz . Pamietaj,ze musi byc ostra.Nie gol sie na mydlo ani zel pod prysznic czy cos.Najlepsza jest NIVEA pianka do golenia dla facetow . Pipka jak u niemowlaka :D

Gość jadżka z sąsiedztwa
Dobrze odkaź maszynkę przed a skórę po goleniu też. Posmaruj ją np. azulanem. Nie smaruj żadnymi balsamami- zatykają się mieszki włosowe.

A czy ta mycha to jest taka polna, czy biała? Bo te polne mogą być uczulone na detergenty i pianki, a te białe (laboratoryjne) raczej nie. :P

Gość ciężko niemą znaleźć
first class 33 => hahaha 10/10

Gość a ja gole bez niczego
żadne pianki, żadne mydła czy zele tylko na żywca i nic mi nigdy nie wyskoczyło, tyle że na sucho trzeba całkiem. Proponuje też zmienić na krem do depilacji, tylko sprawdź czy uczulenia nie masz.

Gość a ja wręcz przeciwnie
Zapuszczam do kolan :D

Wbrew pozorom sprawa może być bardzo prosta. Staraj się golić częściej i z włosem a nie pod włos. Golenie pod włos ciała powoduje zbyt krótkie przycinanie włosków które chowają się pod skórę. Odrastając Odrastając przebijają się przez skórę na powierzchnię powodując krostki i zaczerwienienia. Zwróć uwagę na to, że w miejscu krostek widać odrastające włoski.

Gość nie ma to jak sudocrem
sama byłam w szoku. Właściwie już po paru godzinach widziałam efekt, nie spodziewałam się , że aż tak może omuc. Kosztuje nie całe 20 zł średnie opakowanie, jest wydajne, może nie najprzyjemniejsze w urzyciu dlatego bajlepiej robić to na noc do kupienia w aptece. rewelacja!!!!!!

Gość trututu
sudocrem albo nivea balsam po goleniu dla mężczyzn, niestety wrastające włoski, golę pod włos bo wtedy jest głaciutko.