Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fundusze emerytalne OFE

OFE --------- zna się ktoś na tym ????????? Mam poważny problem !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

spokojnie słonko :D ehhhh kobiety :(

co może nie ?

czemu nie ? :( No chyba że mnie w balona zrobiłaś i wysłałaś czyjąś fotke zamiast swojej !! Jeśli tak to przyznaj się lepiej odrazu dopuki jestem Tobą zauroczony bo póxniej jak już mi bedzie przechodziło to będę zły !!!!!!! :D

nie chodzi o fotke.moge ci jeszcze 20 takich wyslac...ale o imie,nazwisko...itd...:D

uciekasz już ? :( zrobiłaś 🖐️

zapisaliśmy 4 strony w 3 godziny :D Szybko zleciało mi z Tobą :( Będziesz jutro na kafe ? Jakoś Cię muszę znaleźć gdzieś skoro nie chcesz mi na łatwizne pójśc i gotowych namiarów na siebie dać na NK :D Ja uciekam teraz już , papa słoneczko Może jutro polatam wokół swoich interesów :D

ok , zatopię Cię tu , pa

Gość Strato
Jeśli macie Państwo wątpilowości w sprawie emerytur serdecznie zapraszam do kontaktu ze strony www.jaworska-finanse.pl

Gość J.P.Ciesielski
Rożne są opinie na temat poszczególnych funduszy i nie ma funduszu, który w każdym roku byłby najlepszy. Ja osobiście jestem doradcą w ING i jest to bardzo dobry fundusz, przynajmniej jeśli chodzi o rankingi, możesz spojrzeć między innymi (nie tylko) na ostatnie notowanie GW. Jeśli mieszkasz gdzieś z dala od większych miast pomogę Ci - możesz zapisać się praktycznie nie wychodząc z domu. Proszę wejdź na moją stronę www.ofe-ing.pl

Szczerze mówiąc zdecydowałam się na Generali i nie wydaje mi się, abym miała z tego wyboru zrezygnować. Wybieraliście sami czy pozwoliliście się wylosować?

Ja też jestem w Generali i jestem zadowolona. Wszystko zawsze mam pięknie na papierze przedstawione ile to już tych funduszy się na moim rachunku zebrało. Generalnie Generali jest obecnie najlepiej prosperującym funduszem emerytalnym co mnie bardzo cieszy :D