Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

no i zapomniałem jak się podrywa

Polecane posty

a fuj, rok z jedną kobietą, rok braku ochoty na inne i zapomniałem jak się podrywa skutecznie. Jeśli mogę to proszę o jakieś rady ;-)

Gość sdyaadsgy
To nie jest tak ze nie potrafisz podrywac skutecznie. kazdy to teoretycznie umie. Kwestia jest taka ze nie jest to obiektywnie mowiac rodzaj umiejetnosci danej od tak. Poprostu musisz sie starac od czasu do czasu miec w zanadrzu jakiegos asa w rekawie. Wiesz jak jest. Ogolnie uwazam ze raz pod wozem, raz pod wozem. Dziekuje.

Gość Jola dRut_owicz
heloł gościu kupujesz jakiś wypasiony błyszczyk i wstawiasz bajerę i finito heloł

wyszedłem do klubu ostatnio i nic. Kiedyś wystarczyło spojrzenie na parkiet żeby wiedzieć, która dziewczyna jest dostępna, teraz 3/4 podejścia skończyły się fiaskiem. Dramat :| sympatia.pl - napisałem raz, odpisała. Fajnie ale nic od siebie, napisałem jeszcze raz i już nie odpisała. Dramat ;)

Gość sdyaadsgy
Mowie ci to nie jest takie proste. Radze zadzwonic do wrozbity i spytac sie czy nie ciazy na Tobie jakas klatwa.

Gość SmutnyMaciej22
A po Ci Dziewczyna ?

Gość SmutnyMaciej22
Koleżanki nie wystarczą ?

koleżanki zaczynają mieć swoje życie ze swoimi facetami i czas powoli żebym ja miał swoje z kimś... ot proza życia

Gość babcia terenia
Dramat? oj synku, żebyś ty tylko takie dramaty w życiu miał ;)

Gość zonaty---
A po co ci ta kobieta ? Cos mi sie gosciu nie podobasz. Jak zauwaze ze podrywasz moja zone to futerko z ciebie nie zostanie cwaniaczku.

po prostu jestem brzydki i beznadziejny a własne rzucała cię jedyna desperatka która chciała by kogoś takiego jak ty :classic_cool: więc nie dziwne że każda powie ci że jest zajęta :D czego dowodzi twoja obecnośc na tym forum 🖐️

dramat jak dramat, każdy ma swój :-) no ale słucham słucham kolejnych rad. Może jak skuteczniej podrywać ?

ciężko być niskim mając 187 cm wzrostu :-) To nie chodzi o to czy zajęta czy nie, jeśli zajęta to zajęta, zajętymi się nie zajmuję z zasady. Tylko kiedyś jakoś tak pozytywniej działałem na kobiety albo lepiej oceniałem ich zainteresowanie. Co robić w takim razie, żeby skutecznie podrywać?

Gość ejaksjdjd
Starzejesz sie.

starzeję się jak każdy, ale żeby aż tak dramatycznie to przebiegało? ee, nie-e