Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatttianna

Ja w ciazy, on w dlugoletnim zwiazku, z dwojka dzieci...

Polecane posty

Gość Byłaś młoda ...
zakochałaś się ... a on wykorzystał twoją naiwność i twoje uczucie ... taka jest prawda Wierzyłaś, że ciebie kocha, pewnie opowiadał bajdy, które z założenia wiedział, że nie spełni ... ty mu ufałaś ... Tak w życiu bywa Ale uczymy się na błędach, na naszych błędach więc ... wybór należy do ciebie, bo to twoje życie , ... powodzenia i zyczę szczęścia

Gość znajacasienarzeczy
tatiana idz sie szmać dalej ....szmato bo inaczej cie nie nazwe

Gość tatttianna
Bylas mloda...Dzieki za odrobine zyczliwosci.

Gość niczyja24
ja mam hamulec jak slyze, ze ktos ma kogos , a co dopiero dziecko, nie mialas hamulca, macie dziecko , tego juz sie nie zmieni, ciagle bedzie Ci o nim przypominal. Pomysl jednak gdzie on byl 8 lat temu i kgo wybral ? Idealizujesz go mocno byc moze dlatego, ze to byla pierwsza milosc, ze to tak zasadniczo na Twoje zycie wplynelo, wspolczuje Ci z jednej strony, ze musialas zyc w cieniu i samotnie wychowywać syna, a z drugiej strony zal mi Ciebie, ze na wlasne zyczenie sie w to wpakowalas.

Gość niczyja24
radze Ci skupic sie na tym , co jest teraz. Licza sie ludzie, ktorzy sa przy nas a nie spierdalaja jak pojawi sie problem.

Gość tatttianna
znajacasienarzeczy, nic nowego juz do topicu nie wniesiesz. A juz napewno mnie nie obrazisz. Dobranoc, zycze duzo zdrowia. Psychicznego.

Gość tatttianna
Niczyja24, tak wlasnie zamierzam zrobic.

Gość znajacasienarzeczy
niczyja24 - tak to prawda siwete slowa liczy sie ten kto jest znami na dobre i na zle a nie jak jest zle znika w podskokach proste facet mial cie jako zabwke wybral tamta bo pewnie ja kochal ciebie nie kocha a pewnie znowu ma ochote na igraszki a ciebie pipa swedzi?? iznowu masz ochote na romans i kurwienie sie ? pomysl o dzieciach szmatławcu

idealizujesz nierozsądnie i nieodpowiedzialnie w pewnym stopniu to normalne, bo z upływem czasu idealizujemy związki stąd wielka tęsknota i żal po tym co było nieidealne, nietrwałe i się rozpadło, żyjesz mylnym wyobrażeniem a nie rzeczywistym obrazem nie znam waszej sytuacji, natomiast z tego, co piszesz, wnioskuję,że zamiast polepszyć, możesz tylko jeszcze bardziej spieprzyć swoje życie natomiast masz szansę ułożyć sobie życie i jej nie zmarnuj, wychodź na prostą

Gość te prrrrr
znajacasienarzeczy - popieram w 100%. Autorko jak mozna kochac kogos kto cie w dupe kopnal, teraz to powinnas nawet nie chciec na niego patrzec. Zreszta dla mnie to nie jest zadne wytlumaczenie "mialam 19 lat i bylam glupia", no sory kazdy mial kiedys 19 i nie kazdy ma bekarta. Zreszta niektore 19nastki sa madrzejsze od co niektorych 30stek, ale jak ktos sie glupi rodzi to juz glupi umrze.

Gość te prrrrr
Ale najbardziej to mi szkoda twojego obecnego faceta. Wzial cie z dzieciorem nie swoim i powinnas mu byc za to wdzieczna, a ty wypisujesz ze kochasz tamtego. No chyba ze twoj partner mysli, ze to jego dziecko jest... :O