Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza mala

WKURZONA NA FACETA!! OBRZYDZA MNIE!!

Polecane posty

Gość Ala30D
A zajrzałam na Twój pierwszy post na tym wątku i widze że nie masz już 20 lat...w wieku dobiegającym do 30 powinnaś już być bardziej pokorna na pewne sprawy, czas buntu już minął, z pewnymi rzeczami trzeba się po prostu godzić bo takie sa i już...wiadomo to co można zmienić warto zmieniać ale też chłopa w wieku 30 lat nie ustawisz tak jak Tobie się będzie podobało, bo ma już charakter ukształtowany...nie zazdroszcze Ci Twojej sytuacji w tym momencie bo chyba musisz się jeszcze dużo uczyć o życiu i miłości, ale to zawsze można nadrobić...Odnośnie jeszcze tej całej sprawy z chlebem, to nie bylo fajne z Jego strony ale mogłaś to potraktowac jak żart i więcej dystansu mieć bo czasem się plecie głupoty dla samych głupot a takiej wielkiej krzywdy nikomu tym nie zrobił...Oni nawet sie o tym nie dowiedzą...i myśłe że nie o to była cała afera ale się to nawarstwiało i w końcu wybuchło...

Gość zolza mala
dziekuje Alu za odpowiedz. Dzis mi juz lepiej.Porozmawiam z nim pozniej, narazie musze odpoczac, pobys sama, bo non stop jestem miedzy ludzmi i meczy mnie to. Jednak rano nie dalam za wygrana i powiedzialam mu, ze jakos dziwnie sie zlozylo ,ze mnie jak przyszlam po kursie do domu kazal nie wlaczac radia ani niczego bo jego matka spi,a u mnie w pokoju te wielkie elektryczne zaluzje smial zasunac:/

Gość Ktos tu napisal ze
przesadzasz, a ja sie z tym nie zgodze, poniewaz mnie by tez "wzielo" jesli ktos przy mnie by takie zarty mowil, no i tez to ze ma takie a nie inne zachowania . ps. I ten caly obiad o 13.00 -zartowalas chyba?

Gość pisala wyraznie ze ma byc
obiad ma 13 bo stary od jej goscia sobie tego zyczy

Gość zeby sie stary nie posral haha

Gość Ala30D
to dobrze że już lepiej :) życze powodzenia ...