Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpirimpim

jaki proszek dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość pimpirimpim

jakiego proszku powinnam stosowac do prania ciuszkow niemowlaka a pozniej noworodka? do kiedy powinno sie tez uzywac specjalnych proszkow dla dzieci a kiedy juz normalnych dla doroslych?

Gość tabsikowa
przez pierwszy m-c uzywalam jelp pozniej lovela (bardzo ladnie pachnie) jak synek skonczyl 9 m-cy przeszlam na zwykly proszek, sprawdzajac czy wszystko ok, nic sie nie dzieje do dzis...

ja używam proszku Dzidziuś. jak dla mnie ładnie pachnie, dobrze pierze, jest delikatny dla skóry maluszka, dobrze się wypłukuje, więc ma wszystko co powinien :) ja ciągle piorę w dzidziusiu (mały ma prawie 8 miesięcy). nie wiem jeszcze kiedy przejdę na zwykły proszek, ale chyba nie za szybko. uwielbiam zapach jego ubranek :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaa mam
mam Dzidziusia, jest ok

tak, Dzidziuś slicznie pachnie- aktualnie używam, wczesniej JELPa - bardzo dobrze schodziły plamy.

Na początku używałam proszek Lovela, ale już po miesiącu wypróbowałam Vizir Sensitive i było wszystko ok.Stosuję go do dziś,mały nigdy nie miał żadnego uczulenia ani podrażnienia.

Gość ajaaaaaaaaaa
a ja od poczatku pralam w plynie persil i dodawalam plyn do plukania lenor bialy i wszystko jest ok.