Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryczka

Od kiedy miałyście bóle w ciąży ?

Polecane posty

Gość kryczka

Mniej więcej od którego tygodnia ?

Gość frwfwef
Jakie bóle?

Gość kryczka
Ja mam termin @ dopiero na 2 sierpnia , ale cholernie boli mnie brzuch i jajniki. Inaczej niż na @. Bardziej intensywnie :( Test pewnie jeszcze nic nie pokaże.

Gość kryczka
Ja mam termin @ dopiero na 2 sierpnia , ale cholernie boli mnie brzuch i jajniki. Inaczej niż na @. Bardziej intensywnie :( Test pewnie jeszcze nic nie pokaże.

Zmierz temperaturę, jeśli masz powyżej 37 to okres nie przyjdzie;)

Gość kryczka
Mnie piersi bolą z boku. A jajniki na zmianę . I to właśnie tak dziwnie , bo prawie cały czas , a nie chwilami. :/

Gość doooo
[zgłoś do usunięcia] spa_cja Zmierz temperaturę , jeśli masz powyżej 37 to okres nie przyjdzie co ty wygadujesz? no nie mam slow

Gość kryczka
spa_cja właśnie wszyscy mi powtarzają , że to za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe , ale przecież wiem co czuję . Myślałam , że sobie wmawiam te bóle , ale skoro mówisz , że od 2 tygodnia już może boleć to Ci wierze :)

Gość lolcia52
słuchaj ja tez mam termin @ na 2 sierpnia tylko w moim przypadku ani śladu bolów przed miesiączkowych poczekaj cierpliwie do dnia spodziewanej @ i zrób test a powiedz czy zmieniło ci sie zabarwianie śluzu?

Gość kryczka
Śluz mam wodnisty , biały. Zawsze miałam bóle kilka dni przed @ ale te teraz są inne . Nie boli mnie tyle brzuch co jajniki . Rwą prawie cały czas :/

Gość doooo
spacja doucz sie troszeczke bo w drugiej fazie cyklu temperatura zazwyczaj jest wyzsza.i zeby byc w ciazy musi sie utrzymywac dluzej niz spodziewany termin miesiaczki. a tu dziewczyna mowi ze ma na 2 sierpnia nie wyglaszaj takich glupot bo jeszcze ktos ci uwierzy

Gość lolcia52
doooo zgadzam sie z toba temperatura powinna byc wyższa od 37.3 ale oczywiscie to indywidualna sprawa.. jezeli dziewczyna nie miazylal sobie tempki regularnie to bez sensu by mierzyla sobie ja teraz bo i tak nic z tego nie bedzie wiedziec i zobi sie jej metlik w glowie . narazie nic nie mozemy ci sugerowac bo szkoda robic sobie nadzieji. Czytalam ze sluz w ciazy jest bialawy lub kremowy . przed miesiaczka nie powinno byc sluzu ale to tez bardzo indywidualna sprawa

Gość lolcia52
kryczka a tak w ogule czy sa szanse bys byla w ciazy?

Gość kryczka
Są są :) Intensywnie staramy się (co drugi dzien przez ostatnie 2,5 tyg.) Czuje się naprawdę dziwne. Ten ból brzucha mnie niepokoi. Jest ostry i rwący.

ja się w sobotę dowiedziałam o ciąży...ale brzuch to raz boli raz nie, za to piersi mam juz z rozmiar wieksze a jak bolą brrrr.....

to może być ciaża :) idź do labolatorium i zrób test z krwi i będziesz już wiedział. skoro się staracie to życzą powodzenia :D a co do objawów to ja miałam już na długo przed planowaną miesiaczką - intensywne mdłości, częste oddawania moczu (dosłownie co 30 minut), sennośc, rozdrażnienie i właśnie bóle brzucha. po teście (robiłam w 36 dniu cyklu, bo wcześniej sobie wmawiałam że te objawy to przez sesję, przeprowadzkę, zimę itp itd) pojawiły się wymioty i bóle piersi.

Gość lolcia52
kryczka ja tez sie intensywnie staram:0 nawt bylam u gin zeby wyliczym mi owulacje:P bo u mnie jest z nia róznie:P ja juz powinnam odczówac dolegliwosci na przyjscie@ a tu nic troszke zle sie czulam zaraz po owulce ale jak narazie to mi nic nie dolega i tez trzymam kciuki za ciebie:)

Gość lolcia52
ktoś taki jak ja a mialas jakies objawy ciazy jeszcze przed okresem?:)

są bardzo podobne z tymże, że mnie zawsze bolały piersi tylko a tym razem mi sie znacznie powiększyły....i to już było dziwne....a bóle brzucha jak na okres.... i zawsze przed okresem byłam zła strasznie a tym razem spokój mnie opanowal i w ogóle się nie denerwuje....

Gość lolcia52
kurcze ja na poczatku myslam ze raczej w tym cyklu sie nie udala .. a teraz sama nie wiem..

Gość kryczka
W ogóle to mi się cały czas wydaje , że już dostałam @ . Lecę do łazienki a na wkładce tylko śluz :o Teraz zasnęłam na troche i , o zgrozo , śniło mi się , że lekarz mi mówi , że mam się podwójnie cieszyć bo będę miała bliźniaki (?!) :P

Gość kryczka
Tak . Miałyście rację . Jestem w ciąży . Pozdrawiam :)

Gość kryczka
Serdecznie dziekuje:) na tescie zobaczylam dwie kreski. za 2 tygodnie pojde do lekarza.moze bedzie juz widac malenstwo:)