Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina88

Czy znacie jakieś dobre strony do nauki języka angielskiego..

Polecane posty

Teraz są wakacje a ja nie mam za bardzo zdolności do języków a nie chcę zapomnieć angielskiego żeby później mieć trudności. Bardzo prosze o pomoc

Gość na stronach radia Lublin
dają darmowe lekcje kilku języków - warto!

Gość Von der Zawadzky
www.ang.pl

Gość czarusia 19
szlifuj swoj angielski

Gość gość
anglomaniacy

Gość feliks3
Nauka języków obcych jest jak drugą duszę. Zbuduj swoje zaufanie w komunikacji za pośrednictwem stron zabawy w Internecie. Proszę wziąć pod uwagę Preply tutaj strony do nauki angielskiego www.teacher.pl/artykuly-metodyczne/jak-i-czy-rozwiniete-zdolnosci-poznawcze-moga-utrudniac-nauke-jezyka-obcego

Gość ameba90
Jeśli dobrze kojarzę to stronka http://aztekium.pl oferuje możliwość nauki języków. dodatkowo jest to darmowa stronka, więc myślę, że warto żebyś ją przetestowała :)

Gość gość
nie ma takich stron. języka trzeba uczyć sie w sposób PRAKTYCZNY czyli słuchać pytań w dialogach i ćwiczyć odpowiadanie na pytania od siebie - to ciężka i mozolna praca ale najskuteczniejsza (jeśli chodzi o nauczenie sie rozmawiania z ludźmi)

Gość renata

Jedna ze skuteczniejszych metod nauki języka obcego to http://smart-language.pl/, bo bazuje na naturalnych skojarzeniach. Uczysz się podobnie, jak dziecko, a wiadomo, że każdy z nas musiał opanować język ojczysty. Udało się, więc i obcy można w podobnym stylu ogarnąć.

Gość barrr

Polecam biuro ATJ, na stronie lingwista.com.pl można ich znaleźć. Kupowałam u nich jakoś w lipcu wyjazd językowy dla synów i byli bardzo zadowoleni z tego jak to było zorganizowane na miejscu. Dużo praktycznej nauki języka w naturalnym środowisku...bo w Londynie ;>