Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

SZczesliwa a zarazem załamana

Polecane posty

Gość marina901

Witam was:) Własnie wróciłam od gin.i jestem w 7 tygodniu ciazy! Jesyem szczesliwa i załamana!!! MAm 19 lat i boje sie co dalej! :(:(:(:(

powiedz tatusiowi i w takiej sytuacji już razem sie martwcie, ale dasz radę...

Gość marina901
moze dam:( ale jak powiedziec mamie o tym! wiem ze nie jestem jedyna w takiej sytuacji ale boje sie!!

Gość celaaaa
trzeba było bać się wcześniej, teraz to ci pozostaje jedynie po narodzinach zapieprz

nie ma rzeczy nie możliwych wygoda na maxa się skończyła. teraz będzie wygoda inaczej. Powiedz o tym swojemu facetowi, coż może zdecyduje się przewartościować swoje życie

Gość 1234567....
najpierw powiedz ojcu dziecka i zobaczysz jak zareaguje jak pozytywnie to razem powinniście zakomunikować rodzicom że zostaną dziadkami ....ile lat ma ojciec dziecka ?

Gość ale nowinaa
jak dawałaś to się nie pytałaś mamy, a teraz do czego ci mama potrzeba. Masz dziecko, idź na swoje mieszkanie no bo już będziesz mieć swoją rodzinę, zapierdzielaj to ci się odechce kolejnego. Moja znajoma jak pomaga córce na okrągło i finansowo też, no to córcia już jej 4 przyniosła.

Gość zostało 5 tygodni
i zarodek zacznie wykształcać układ nerwowy. Masz więc 5 tygodni na pozbycie się wpadki.

Gość ale numerrrrr
pomogą ci rodzice, ale jaja, a co pomagali córcie wkładać na fiuta. Do seksu dorosłe a już do odpowiedzialności nie.