Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka-Pieruszki xDDDD

Kolor ścian w POKOJU DZIENNYM Pomocy !!!!!!!!

Polecane posty

Gość Natka-Pieruszki xDDDD

Witam, Mam kłopot nie wiem na jaki kolor pomalować Pokój dzienny jest: Nie duży,ale nie za mały, średnio widny, mam brązowo-rudy-beżowy narożnik w pasy olchowe meble. Zupełnie nie wiem jaki kolor mam wybrać,żeby narożnik,i moje meble ładnie, wyglądały i żeby pokój był widny...Pomóżcie mi KOBITKI !! Pozdrawiam.Kasia :)

Gość Wiolla 0
Moja kochana Kasiu, ja też miałam ten Sam kłopot ale w jadalni wybrałam jasny krem komponuje się, z moimi olchowymi meblami DOSKONALE... ale najlepszym kolorkiem są kolory jesieni czyli jak : żółty, lekko rudy Pięknie ! Nie maluj na kolor zielony !! Poniewasz

Gość Natka-Pietruszki
No właśnie myślałam o kremowym Kolorku :) na ścianie,lecz troszkę się boję, że będzie mdło.

Gość Wioll0
Gdybyśmy się spotkały to na pewno byśmy się dogadały..:) Mój mąż jak zobaczył że po raz 1000-tysięczny pomalowałam pokój to..no!!

Gość Natka-Pitruszki
Moja kochana Wiolu widzę,że znalazłam bratnią duszę ja już nawet nie pamiętam ile razy malowałam ściany mojego saloniku,obawiam się,że niedługo farba zacznie odpadać..jest jej tak dużo :)i dotej pory niestety nie znalazłam odpowiedniego koloru który w stu procentach zadowoliłby moje oczy.Zawsze jest niestety nietrafiony :( miałam już zielony,żółty,pomarańczowy,ekry, i jeszcze jakieś.....lecz nadal poszukuje :)

Gość Wiolaa99
Moja kochana pani Kasiu.. też tak mam kupie i co.? zaraz znowu biorę męża no chodź pojedziemy do Lublina do Obi i tam zaczyna się ta sama śpiewka może DULUX nie Decoral !! zielony tak i co 2-dni i nowa :)

Gość Natka-Pietruszki
No właśnie to jest to co ja robie dosyć często,mój mąż podejrzewa, że powinnam się leczyć na punkcie zmiany koloru ścian :) Cieszę się,że nie jestem w tym osamotniona,bo już zaczęłam myśleć , że naprawdę ze mną jest coś nie tak...ja Obi w Lublinie odwiedzam głownie po następny kolor farby :)A mój mąż ciężko wzdycha. już nie chcę nawet liczyć ile pieniędzy tracę w ten sposób ja kupuję NOBILESA lub Decorala.:)Chciała bym poprzestać w końcu na jakimś kolorze który spełni moje dosyć wybredne oczekiwania :)

Gość Wiolaa99
to pani też z Okolic Lublina?

Gość Natka-Pietruszki
Tak, dokładnie z Milejowa to jest ok.25 kilometrów od Lublina więc nie mam tak daleko....:) i niestety ale jestem uzależniona od kupowania farb z obi:)

Gość Magfgbgnhm
Ooo..jakie porozumienie a..Milejów jest gdzie.?? Wiem,że koło łęcznej ale...dokładnie nie Kojarzę. Aaaa,,,FARBA.? tylko pomarańczowa:)

Gość olcia D
ja mam pomalowanane dwie sciany na bardzo ciemny braz a dwie na jasniejszy do tegi miedziane dodatki .... bajka ! pozdrawiam a i z kanapa by sie ladnie komponowalo pozdrawiam i udanego wyboru jeszce polecam sliwke wegierke ja mam taka sypialnie ale znajoma pomalowala tak dzienny i tez pieknie