Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowaaaaaa

Moja rybka ledwo pływa - prosze, pomóżcie ...

Polecane posty

Gość Znawczyni Rybek
15 ltrów? Dziewczyno kupując welonki skazałaś je na pewną śmierć. 15 litro dla 2 welonów. Parodia. Dla jednego przynjamniej 60 litrów. I w tym jest cały Twó problem. Rybki najprawdopodobniej zdechną. Oh Ci bezmyśli ludzie!

Gość Znawczyni Rybek
Nie jej wina? To jak coś kupuje to niech się zorientuje co i jak. Ludzka głupota.

często tak bywa że ludzie którzy zakładają pierwsze akwarium opierają się na opinii sprzedawcy, w każdym bądź razie drugiej już nie kupuj albo kup większe akwarium a w tym małym trzymaj bojownika

Gość Diamentowaaaaaa
ej, ale to tak na oko .. moze powiem wam, ile sie tam miesci wody ... tak 1,5 wiadra, wiec JA NIE WIEM, ILE TO JEST . dwie rybki, dosc małe .

Gość Znawczyni Rybek
1,5 wiadra dla 2 welonków. Małe i już więcej nie urosną, nie zdąrzą. Kup większe akwa o to szybko jeżeli chcesz je uratować. Aha i lek jeszcze kup przepisany przez weterynarza Doxycyclinum wsyp dwie łyżeczki do naczynka z pół litra wody. Zostaw rybkę na 20 min. Zabieg powtarzaj 2 razy dziennie.

Gość MisiaTheBest6
Moja rybka dziś zaczęła pływać bokiem, to nie prawda ze musi mieć 60l wody moje 2 welonki trzymają sie 4 lata w 25l maja grzalke gdyż do 25℃ mogą mieć temperature wody, nie wiecej, maja filtr z pompką i światło. Moja rybka chyba zdycha z powodu takiego ze cala wodę jej zmieniłam :(

Gość gość
Mój adres e-mail przepisz się do d**y i wczasy w Łebie auto do mechanika samochodowa do domu bo