Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sreberko to ja+

bolace brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość sreberko to ja+

niech ktos doradzi w takiej sprawie, otóz od wczoraj strasznie bola mnie brodawki sutkowe, co to oznacza??Nigdy wczesniej tak mnie nie bolaly, jak juz to raczej cale piersi przed okresem.Jestem w polowie cyklu, ale zeby tak bardzo bolaly,ze nie moge sie dotknac??

Gość sreberko to ja+
nikt nic nie doradzi?????????

Gość sreberko to ja+
17 dni temu mialam @ ale zostala wywolana przez luteine, czy to moze byc przyczyna???

Gość sreberko to ja+
nie wierze,ze nie ma nikogo kto moze sie wypowiedziec...........

Gość sreberko to ja+
:((((((((((((((((((((((((

Gość eee tammm
e tam ,to sobie nasmaruj

Gość sreberko to ja+
moze dla Ciebie to nie problem,ale dla mnie tak.Zreszta nie musze smarowac, nic nie mam popekane ani nie ma na nich wysuszonego naskórka.Sa takie jak wczesniej tylko ten potworny ból :(

Gość 3333333333333
od luteiny nie powinny cię boleć

Gość sreberko to ja+
sama nie wiem dlaczego tak bola, przeciez w ciazy raczej nie jestem.W 10 dc owszem kochalam sie z mezem, final byl we mnie,ale w prezerwatywie.

bolą po owulacji, jeżeli w ciąży nie jesteś to po miesiączce, albo nawet tuż przed nią przestaną boleć

Gość sreberko to ja+
czesc dziewczyny, dalej sie mecze, ból chyba jeszcze gorszy niz wczoraj.W nocy nie moglam spac, a w pracy kazdy ruch sprawial niesamowity ból i dyskomfort :( a sutki takie jakies jakby byl obrzek na nich.Piersi w ogóle nie bola, tylko te sutki i do tego stercza tak jak nigdy:(:(:( teraz nawet nie musze sie dotykac,zeby czuc ból :( okropnosc ;(

Gość unthinkable
ja brałam luteinę na wywołanie okresu, i potem brałam ją przez kilka cykli i też bardzo bolały mnie piersi ale zaczełam brac masteodynon czy coś takiego taki lek homeopatyczny i pomogło :)

hej unthinkable zwracajac sie do twojej wypowiedzi super luteina na wywolanie okresu u mnie natomiast okres jest punktualny co miesiac tylko te ble piersi zakazdym razem w polowie cyklu nie potrzebuje kalendarza wiem kiedy mi sie owulacja zaczyna ale czy to normalne zeby tak co miesiac objawy byly jak u kobiet w ciazy a tu nic normalny okres moze to jakies zaburzenia hormonalne poprostu chcialabym cos wwiecej wiedziec zanim zrobie termin do lekarza;))