Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anissa

nie ma dla mnie ratunku-

Polecane posty

Gość anissa

Gość anissa
ups nie ma mego postu..jeszcze raz... właściwie to nikt mu juz nie pomoże....mam grzybice układu pokarmowego silna alergię zapadłam na silną nerwice lecze się antydepresantami nie mam co jeść większość uczula leki tez witamin nie moge...kazdy rozkłada rece a ja mam przez to nerwice:-( czuję że przegralam zycie i bede umierać powoli....a tak kiedyś kochałam życie:-( kiedyś słońce świeciło pięknie:-(

Gość anissa
no tak znam diety ale mnie większość po rppstu ucuzla jem ryż ziemiaki szpinak kalafior brokuły rozdkiew ani mięsa ryb zero nabiał norma mąka każda uczula owoce wszystkie została dosłownie garstka.... ja nie mam siły juz walczyć jestem niedożywiona nie mogę wziąść witamin to jakiś obłęd co mi nie dadzą to mój organizm jakby nie tolerował ani magnez żalezo no nic.....mam zawroty głowy i ledwo żyję..... wydaję mi się,ze to koniec

spokojnie , musisz sobie poczytać o tej grzybicy. najlepiej jak kupisz sobie jakies pomocne ksiazki na allegro i spokojnie sie wczytasz co jesc itp. musisz opanować tę chorobę i bedzie dobrze .

Gość ncdwidhwofhjwojdo
anissa, współczuję Ci, mam podobny problem i też nie wiem już co mam jeść bo wszystko mi szkodzi :( ale chyba nie mam grzybicy, cholera wie co to jest. Tez nerwowo już się wykańczam,a le trzeba walczyć! Dużo siły Ci życzę i polecam żebyś poszła do terapeuty, to na pewno też Ci pomoże!! 🌻

Gość anissa
tak zaczęłam chodzić do terapeuty może pomoże.... Mnie męczy starszna pokarmóka nic nie moge jeśc...boże nie wiem skąd... czytałam o grzybicy.... wiem cięzko zacząć... Może wam się to wydaję dziwne...ale ja czuję sie na maksa zrezygnowana... dziś zjadłam na śnaidanie ryż na wodzie o 13 myślałamże padne miałam tak silne zawroty głowy,że lezałam i mi sie wydawało,że się zapdam gdzieś i nie miałam siłw rekach... straszne to wszytsko....

Gość cbadef
a możesz jeść np. banany ?

Gość anissa
nie mogę jeść żadnych owoców zero:-( jest słaba i nie mam siły... wiem może użalam się nad sobą ale ja jestem na wykonczeniu już nie tylko psychicznym ale i fizycznym:-( dół dół dół....wielki dół i nie ma jak wyjść:-(

Gość o tak o
a dlaczego nie dadzą Ci lekarze w takim razie żywienia pozajelitowego, nie caly czas ale dotąd dokąd bedziesz miec grzybice?

Gość nooo nooo noooo
anissa kochana, może zbyt restrykcyjną dietę sobie narzuciłaś? ja też mam problemy ze zdrowiem i próbowałam dwa lata temu tej diety przeciwgrzybicznej i myślałam ze się przekręce teraz jem wszystko z umiarem kochana, musisz się wzmocnić - idż do apteki kup w puszce Ensure albo Nutrisan - te produkty są dla ludzi chorych , osłabionych , dokładnie przebadane - zawierają wszystkie witaminy , białko i węglowodany : nie mają glutenu ani laktozy więc nie powinny uczulać bądż dobrej myśli :)

Gość rada......
anissa nie mogę jeść żadnych owoców zero jest słaba i nie mam siły... wiem może użalam się nad sobą ale ja jestem na wykonczeniu już nie tylko psychicznym ale i fizycznym dół dół dół....wielki dół i nie ma jak wyjść ====================================================== Znajdź w Googlach film pt. Cud rerapii Gersona; wg wskazówek oczyść organizm z toksyn. Po wyleczeniu prowadź zdrowy tryb życia wg wskazówek na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Zresztą , wyręczę Cię i masz tu link do tego filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263