Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję męskiej rady

Czy można kupić uzywany samochód na firmę

Polecane posty

Gość erewor
W banku Raiffeisen można się starać o kredyt na zakup środka transportu i nie ma znaczenia czy to auto nowe czy używane. Czas spłat kredytu do 7 lat.

tak, nie powinno być z tym problemu. Zerknij sobie na ofertę używanych samochodów w salonie Carolina Toyota Włochy. Mają tam naprawdę fajne - sprawdzone - używane modele. A przy tym pewnie Ci doradzą co i jak z tym finansowaniem 🙂

Gość Cindie

A dlaczego nie? Ja prowadzę małą działalność, kupiłam używany samochód na firmę, mało tego - stał się moją reklamą. Zdecydowałam się na oklejenie w CopyShop w Krakowie i widzę, że taka forma reklamy przynosi efekty, a jest relatywnie niedroga. 

Gość sylasjuszka

wydaje mi się, że jest taka opcja. Ale lepiej będzie jak pójdziesz do salonu Carolina Toyota Włochy w Warszawie i u nich się dowiesz co i jak. Z tego co wiem to mają w ofercie tez używane modele więc przy okazji dopytasz się o opcję z firmą 🙂

Gość AsiaKucc
Dnia 5.05.2019 o 18:59, Gość sylasjuszka napisał:

wydaje mi się, że jest taka opcja. Ale lepiej będzie jak pójdziesz do salonu Carolina Toyota Włochy w Warszawie i u nich się dowiesz co i jak. Z tego co wiem to mają w ofercie tez używane modele więc przy okazji dopytasz się o opcję z firmą 🙂

Salon okej, mąż tam kupował dwa samochody na firmę

powiem szczerze że nie bardzo widzę w tym sens... nie lepiej wziąć nowy samochód w leasing? W salonie Carolina Toyota Wola mają bardzo dobre warunki. Nie ma sensu bawienie się w zakup używanego samochodu dla firmy.