Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elike2333333

oficjalnie stwierdzam jetsem brzydka

Polecane posty

Gość elike2333333

bylam dzis w sklepie i to co zobaczylam w lustrze mnie przeraza blada, jasny slomkowy/swinski blond, brzydkie oczy, hcyba te oczy najbrzydsze

Gość facet co lubi ...
Też jestem brzydki ale jakoś żyję :D

Gość elike2333333
ja tez jakos zyje, tylko czasem zastanawiam sie co inni mysla na moj temat w sklepie,metrze jak jade bez makijarzu ale chyba pozaslaniam lustra w domu

Gość turkus z mahoniem
elika ,nie jest tak zle

Gość elike2333333
ach nie ma to jak dobre slowo nawet jak niezgodne z prawda:)

Gość facet co lubi ...
Nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie wygląda to tak że kobiety o mnie nie myślą :). Jeszcze do niedawna się starałem ale nigdy nic z tego nie wychodziło to dałem sobie spokój bo ile można łazić za kobietami.

Gość tfhasg
a ja jestem ładna!! :P Pokaz zdjecia ocenimy :) Bedzie dobrze ;))

Gość enedue
doskonale ciebie rozumiem:) ja jestem ruda i moje brwi i rzęsy też sa rude ale ja je regularnie jak nie farbuję to maluję,nie wychodzę bez wytuszowania rzęs na ulicę,bo ludzi mi szkoda:)

Gość elike1234
moze i jestem niezaladna ale nie na tyle naiwna zeby dawac foty na kafe :P

Gość hrtd
dawajcie zdjecia dziewczyny!!

Gość Myszuniiia
no juz kogos tam oceniono;)a dawaj fotke to zobaczymy jaka laska z Ciebie:classic_cool:

bzdury,nie ma brzydkich kobiet, babki zawsze sa łasne!!! ja tez nie jestenm jajaa tam pieknoscia i zyje mi sie z tym bardzo dobrze.Nie ma co o tym myslec tylkko trzeba zyc i robic to na co ma sie ochote!! LUDZIE NO!! ;-))

Gość spoksik
ogarnijcie sie! zacznijcie dbać o siebie, ciuchy, makijaż,włosy,sport zadbane kobiety to piękne kobiety i faceci na to lecą! ja uważam ze jestem piękna i wszystkim to powtarzam ale bez przesady :> . Faceci nie nawidzą lasek które tylko narzekają: \"Boże, jaka ja jestem brzydka i gruba...\" trzeba to zmienić! Jak ktoś mi mówi ze ładnie wyglądam ja sie szeroko uśmiecham i mówie: wiem, jak zawsze :)

Gość wiempo sobie wiec powiem
zazwyczaj zadbane kobiety maja gleboko w dupie facetow ktorzy na nie leca i wybieraja tych ktorzy nie leca :P

Gość booodzioooaa
Kobieta ładna to ta która na łyso bedzie ładna!! a ta która po obcieciu na łyso bedzie brzydka to i z włosami jest brzydka (tylko ze nawali makijaz i zatuszuje wszystko!!!!)

Gość jasneeeeeeeeee
bo ładnosc jest najwazniejsza! ladni nie chorują,nie bywaja smutni,nikt ich nie zdradza,....sie puknijta w czólko,nawet te super gwiazdy i piekne i bogate maja takie same kłopoty jak brzydkie.ladne,czy zwyczajne...tez nie moga sobie znalezc drugiej polowki,maja depresje..itp..

Gość jasneeeeeeeeee
i notorycznie faceci je zostawiaja -patrz:J.Aniston -niby taka fajna a tu dupa blada...nikt na dluzej jej nie chce...i co jej po wygladzie?

Gość SashSUD
to kurwa zadbaj o siebie, nie wiem tusz do rzęs i podkrslone oko ;P tapete delikatna tak zeby zakryla pory :) włosy wycienuj i nara ;P ja pierdole Wy macie problemy przydupasy jebane :P A Mario Ty dorosni bo pewnie masz -180cm ;/ :P