Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła aktorka

Jak zostać aktorką?

Polecane posty

Gość wstrząsnieta nie mieszana
Ninsky, dzieki:) Myslalam tylko, że moze jest tu ktos jeszcze taki jak ja. I wiadomoz e w kupie razniej;D

jak to nie ma o czym dyskutowac:D:D ktos napewno poza nasza trojka tu wszedll? nawet jak ktos sie do aktorstwa nie przymierza to niech sie wyopwie! Przeciez to nie prywatny topik. A moze faktycznie na kafe sa jacys aktorzy badz ludzie zwiazani z teatrem? Super byloby podyskutowac, ja osobiscie nie lubie ofilcjalnego formu na teatr.pl bo tam wszyscy sie zachowuja jakby Oscary rzedem trzymali w kiblu i zaliczyli West End i Broadway wiec nara, ja tam nic nikomu udowadniac nie zamierzam.

Gość wstrząsnieta nie mieszana
hej:) Sorry, ale długo tu nie zaglądałam. Myślałam, że już usunęli topik. Ale widzę, że poza naszą trójką nikt tu chyba już nie napisze...:O

Ja mam pytanie bo czytałam to co tam piszecie. I naczym polegaja te egzaminy wstepne bo wiem ze sie wybiera utwory i co trzeba je przedstawić. I aby sie dostać trzeba miec zdana matura a do jakiego liceum sie chodzilo to tez jest ważne czy nie.

Gość wojtek_aktor
Pobieraj lekcje aktorskie i ciągle szukaj nowych zleceń zapisując się w agencjach aktorskich lub korzystając z portali z castingami dla aktorów, jak np. http://www.filmrepo.com

Gość przez castingi
Bank twarzy to dobry pomysł. Możesz też chodzić na castingi do filmu. Na tej stronie znajdziesz aktualne castingi: http://castpromo.pl Powodzenia.