Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feame

Nieopanowana agresja?

Polecane posty

Gość feame

Chcialam sie z wszytskimi podzielic opisem wczorajszej sytuaji mianowicie wczoraj byla mala rocznica mojego zwiazku chcialam go spedzic od rana do wieczora tak na maxa tylko prywatnie no i od samego rana moj partner tylko narzekal ze go wszytsko boli ze sie nie wyspal itd. Potem powiedzial ze musi sobie pocwiczyc program na dzis do pracy i nigdzie nie wychdozimy i nie bedziemy razem nic robic to mnei szlag trafil ze akurat dzis tej szczegolnej daty on mi robi cos takiegfo. a na dodatek jestem choleryczka. rozpetalo sie totalne pieklo. Zaczelam sie wsciekac przeklinac na prawo i lewo wyzywac go, potem w ataku zlosci i agresji zaczelam pakowac swoje rzeczy i stwierdzilam ze odchodze z tego zwiazku ze tak bedzie dla niego lepiej, niestety swiadiem tegow szytsiego byli nei tylko sasiedzi ale jego matka przyszla do pokoju jak ja rzucilam i rozbilam szklane naczynie ktore spowodowalo dos duzy halas dodam jeszcz ze w tej calej niepohamowanej zlosci zaczelam szarpac partnera i go skopalam on sie wsciekl i mi oddal pare miesniakow w ramiona to ja mu oddalam prosto w twarz. gdy u mnie i u niego pojawily sie lzy bolu zaprzestalismy tej wojny i wyciagnelismy oboje reke na zgode potem ogldalismy jakis film posprzatalismy bylo w miare ok. dzis rano jak rozmawialismy przez tel bylo w miare ok mianowicie jak sie juz widzielismy byl cos nie w sosie i jego cudowna matka wypowiedzila swoja opinie na temat tej awantury i co ona o tym mysli ten sie zaczal znow na mnei wsciekac i dzisiejszy wieczor skonczyl sie znowu lzami szarpaniem krzykiem bolem i klotnia. Co ja mam z soba zrobic? nie panuje nad tym ze mkrzycze ze szarpie ze przeklinam..

Gość feame
dodam ze warunkii jakie stawia mi partner ze swojej strony to brak klotni przeklinnia i obrazania ludzi z jego rodziny z mojej strony.