Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tawerna tiffi

muzyka

Polecane posty

Gość tawerna tiffi

cześć. zwrócę się tu z prośbą do osób o nietypowych gustach. otóż poszukuje ciekawej muzyki. spokojnej, w klimatach rocka, jazzu. bardzo wyciszającej, specyficznej. muzyka to dla mnie coś bardzo ważnego, poszukuje więc nowych wrażeń. zna ktoś może tutaj jakiś fajny zespół?

Gość tawerna tiffi
dziękuje, przesłucham na pewno. jakieś jeszcze propozycje?

Gość evid...
może napisz przykładowo, czego słuchasz i do czego propozycje powinny być podobne

Gość tawerna tiffi
bonobo, explosions in the sky sigur ros noir desir muzyka z pasji riverside current 93

Gość kt tunstall
jest warta posluchania

Gość efytgsf
empire of the sun- where are the people

Gość tawerna tiffi
A Perfect Circle - uwielbiam :)

tawerna🖐️ no to czyli trafiłam w gusta:D ale nie wiem co mogę polecić w tym stylu co APC...no oczywiście nasuwa mi się na myśl Tool...ale pewnie też znasz;)

Gość evid...
nie wiem, czy się wstrzelę w gust i oczekiwania, ale może spróbuj takich: M83 Brian Eno, np. z U2 projekt Passengers Stereolab Blackfield Mogwai Boards of Canada Postal Service Cinematic Orchestra Martin L. Gore The Sound of animal fighting i mój ulubione, gdy piszesz o wyciszaniu, spokoju i specyfice - Lovage ;) gdyby chodziło o specyfikę ale bez wyciszania, też mogę coś polecić

az mi wstyd...ja słucham wszystkiego niemal:P dobrej muzyki po prostu...zaraz luknę co tam za linki zapodałaś

Gość evid...
Florence and the Machine Bat for Lashes jak klimaty okołorockowe, to jeszcze może ciekawe Arcade Fire

ostra - niestety, nie uważam tego zespołu o.s.t.r za dobra muzykę, zupełnie mi się nie podoba rap. Może mnie zjedziecie za to co wyslalam, ale kocham taka muzykę. Nie słucham niczego co było nagrane po 91 roku.

O.S.T.R. to nie jest zespół... wiesz, ja kiedyś nienawidziłam wręcz rapu polskiego ale poznałam Ostrego i się zakochałam:classic_cool:

Ja się nigdy w tym nie zakocham, dla mnie to nie jest muzyka tylko zagłuszacz.

Dude bo pewnie go nie znasz, dlatego tak mówisz:p:classic_cool: ja już dawno wyzbyłam się oceniania ludzi na podstawie muzyki której słuchają.... co kto lubi, co komu pasuje...ale lubię poszerzać swoje horyzonty muzyczne... choć są gatunki których nie przełknę hehe;)

No wlasnie ja tez tak mam i nie przełknę rapu choćby mnie mieli kołem łamać. Ani popu dzisiejszego, bleeee :-o