Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

nie wracajcie do byłych najwieksza porazka jaka moze byc!

Polecane posty

Gość cafe lu
Musisz sama zdecydowac. Ja poszłabym na spotkanie aby dac mu do zrozumienia ze to nie jest dla Ciebie problem zwykła rozmowa bez żalów. A wyniosły dystans sprawi ze zobaczy jaka silna i niezależna kobieta mozesz byc bez niego! powodzenia ide w kime;)

Gość cafe lu
Osobiscie uważam ze spotkania z byłymi maja sens i moga byc bez zobowiazan! trzeba tylko jasno okreslic sobie cele po co takie spotkanie. Ja zawsze tak robie dzieku temu zachowuje dobry kontakt z mezczyznami z ktorymi przezyłąm wspolnie jakis tam czas. Jednak moja sytuacja jest diametralnie inna gdyz to ja koncze zwiazki. Ale bedac w Twojej sytuacji tez bym tak zrobiła i udowodniła cos sobie i jemu. Ocziwiscie to kwestia siły charakteru. Pozdrawiam

Gość ewelina001
no dobrze a jesli sie z nim spotkam no to na takim spotkaniu najlepiej poruszac jaki temat . oczywiscie trzeba byc twardym i podejsc z dystansem i chlodno z tym sie zgadzam i mysle ze z tym nie bedzie problmu bo nawet jak zobaczylam od niego wiadmosc na gg to wcale jakos zbytnio nie blyma podniecona tylko wrecz przeciwnie nawet odpisywac mi sie nie chcialo . ale mysle ze troche by mi ulzylo jak bym mu pare słow wygarnela!

Gość cafe lu
Czasem zamiast wulgaryzmów lepsza jest ironia;] opowiadaj o błahych sprawach o tgym co teraz robisz jakie masz plany na wakacje, spytaj o jego pobyt, ale nie dopytuj sie szczegółow. bo jeszscze pomysli ze Cie to interesuje. Oczywiscie orzedstaw tez jasno ale bez wywodów sytuacje - tzn. ajki masz stosunek t=do tego co bylo miedzy wami i do Waszego obecnego kontaktu. A potem w skłam ze musisz isc sootykasz sie ze znajomymi. i baj;)

Gość ewelina001
no i jeszcze wystroje sie tak zeby mu zal bylo!!!!!!!!!!!!! i pokazac jaka to jestem szczeliwa mysle ze to go ruszy i mzoe w srecu nie bedzie mi tak wesolo to wlasnie przy nim pokazac to jaka jestem silna i ze zycie moze byc nadal kolorowe rowniez i bez niego :)

Gość xxxxxxxxbiudvbgizovc
"nie wracajcie do byłych najwieksza porazka jaka moze byc!" dodaj ze MANIPULANTOW bo nie zawsze nie warto wracac do bylego zalezy jeszcze jaka byla sytuacja dlaczego ludzie sie rozstali itd.. no ale jak sie trafia na takiego chuja na jakiego Ty trafilas to rzeczywiscie nic tylko kopnąc go dupe.

Gość a ja powiem....
Ewelino samo to że w ogóle myślisz o tym spotkaniu, świadczy że nie do końca przestało Ci na nim zależeć. najbardziej go za boli nie to że będziesz udawać na spotkaniu że Ci nie zależy na nim, tylko jak do tego spotkania w ogóle nie dojdzie. Wtedy mu naprawdę pokażesz że masz już go gdzieś.