Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 19 lat i wielki problem

cos ze mną nie tak

Polecane posty

witajcie. moj problem jest dziwny, otoz zawsze mam tak ze kupuje duzo rzeczy, bizuterii, czasem niepotrzebnej i za jakis czas ją niszcze. czasem uda mi sie komus cos oddac ale najczesciej ulega zniszczeniu przeze mnie. niszcze kolczyki, rwe łancuszki, czesc rzeczy wyrzucam najzwyczajniej do smietnika... czasem chowam do jakis wazonow, pawlacza, pudełek aby po jakims czasie i tak to wyjac i wyrzucic. nie wiem z czego to wynika, wydaje mi sie ze te rzeczy do mnie nie pasują, niszczą mój wizerunek, są tandetne i to ze je mam zle o mnie swiadczy... to samo z ubraniami... prosze was o jakies rady, moze ktos ma cos podobnego, czytalam w necie ze to jakas nerwica rozwazam wizyte u psychologa ale boje sie ze lekarz pomysli ze wymyslam jakies glupie problemy... pisze o tym bo wlasnie przed chwila zniszczyłam 2 pary kolczyków... :( nie wiem co ze mną jest

podnosze

Gość tiriririri
dzieci w Afryce głoduja a ta nastepna co ma problem. idz spac bo juz chyba pora na Ciebie;)

hmm... wydaj mi się że jesteś albo brdzo młoda, albo bardzo głupia droga tiririrri...

Gość tiriririri
no widzisz tak sie składa ze tez mam 19 lat wiec nie wiem czy taka młoda. a co do głupoty to przeczytaj sobie od początku to co napisałas a potem snuj przypuszczenia...

wiesz, być może nie rozumiesz że te moje "zaburzenie" jest dla mnie problemem... i że naprawde się z tym męcze

Gość tiriririri
od razu widac ze jestes egoistka. sorry ale nie potrafie sobie wyobrazic innych Twoich cech charakteru, za wyjątkiem egoizmu, kiedy pomysle, ze siedzisz w domu , psujesz to , co sobie kupujesz w duzych ilosciach a potem piszesz o tym na kafe;/

Gość tiriririri
zaburzenie zaburzeniem. po prostu wyjdz z domu i zrób cos dla innych

Gość jesli to nerwica to idz
do psychologa lu psychiatry, przeciez nikt inny ci nie poradzi.

Gość zdecydowanie tylko lekarz
i dobrze że masz świadomość że to zaburzenie