Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złośnica_21

Spotykam się z żonatym facetem...

Polecane posty

Ehhh jak w tematcie. Nie moge przestac... musze go widziec codzienni. Jest zonaty od 2lat. Codziennie do mnie przyjezdza, mysle ze zalezy mu na mnie, a z drugiej strony mam pewne obawy czy nie jestem jego \"zabawką\"

Gość nic dobrego cie nie czeka
:D

Bo jesteś jego zabawką :D Jakby mu zależało na czymś innym niż na seksie to by odszedł od żony. A tak wogóle to nie jest dla Ciebie poniżające zgadzanie się na taki harem?

Gość marta 73
chwalisz się czy żalisz?

Nie chodzi mu o seks. Seksu wcale sie nie uprawimy. Sumienie mnie zaczyna gryźć... Ale nie potrafie go zostawic. Nie mam chyba siły by sie zebrac i powiedziec ze to koniec

Gość oj to sobie sie spotykaj
ale to strata czasu, i na zdrowie nie wychodzi. desperatka:) oni zawsze wracaja do zony.

Powiedział, ze do konca roku sie rozwiedzie, teraz tylko musi pospłacać kredyty, które wziął razem z żona. ale qrwa czy mam mu wierzyc?

Gość roki500
a co do tego gościa czujesz? ile on ma lat?

Gość kafe man
chwali sie cipk@ pozwoliłaś mu zakochać się w sobie żona go nie rozumie albo mu nie daje ale ty nie myśl że nie chodzi mu o seks w końcu do tego dojdzie, a mu opłaci się być cierpliwym :D lepiej przystopuj jak cie przeleci to koniec przyjaźni

No to czekaj aż się rozwiedzie. Jak mu zależy na Tobie to to zrobi a jak nie to będziesz wiedziała że to tylko bzdurne gadanie i od żony nie odejdzie nigdy. Ja bym jednak nie wytrzymała myśli że spotyka się ze mną, potem wraca do żony i idą razem do łóżka...

Gość ojej______________
2 lata po ślubie i już mu się znudziło?:D mógł z 5 chociaż poczekac dla przyzwoitości zanim znajdzie sobie szmatę na boku:O

poznalismy sie w sumie z 3miesiace przed jego slubem, o ktrym jak nic nie wiedziałam. Mowil ze załuje tego slubu, a z drugiej strony nie chciał go odwoływac gdy jego rodzice wzieli specjalnie kredyt by urzadzic mu wesele. Nie chciał zawiesc rodziców. A szmatą sie nie czuje, duzo mi brakuje do szmaty...

Gość roki500
a jakie są twoje zamiary wobec niego?

Gość łojej
z cnotą chce iść do ślubu a rozbija małżeństwo. czysto po katolicku, brawo.... :O

Gość roki500
a co masz na myśli mówiąc poważne? chcesz rozbić rodzinę i kosztem tego założyć swoją tak?

Gość roki500
i z tego co wnioskuje masz 21 lat? a on w jakim jest wieku?

Poczekam do konca roku, jeśli sie nie rozwiedzie to uciekam, ucieczka bedzie najlepszym wyjsciem. Wyjade do brata do stanów... Pewnie nie bedzie łatwo... Starszy o 11 lat

On ma tylko zonę a która mu sie nie uklada, sam podejrzewa ze kogos ma bo jej ciagle w domu nie ma, czasem mówi ze lepiej by było jakby ona sama zaooferowała rozwód, ale tak pewnie nie bedzie bo on ją utrzymyje

Gość roki500
a jakie są teraz relacje między Wami? Jak spędzacie ten czas kiedy on przyjeżdza do Ciebie?

Głownie jakies spacerki, odwiedziny znajomych. Teraz bylismy 2 tygodnie nad morzem ze znajomymi. Kino, restaruacje, jazda na rolkach, basem itp.

Gość roki500
a nie bisz się żę jeśli już się rozstanie z żoną i będzie z Tobą to za jakiś czas może zrobić Tobie to samo?

Gość roki500
A co on powiedział żonie jak wyjechał z Tobą nad morze.napewno musiał jej wytłumaczyć gdzie jedzie

Ja juz sama nie wiem czy mu wierzyc czy nie. Codziennie mi wysyła smsa- o tresci : KOCHAM CIE ;) Poznałam nawet jego siostre, ona wie kim dla niego jestem... Wstydze sie tego ze jestem tylko jego KOCHANKA 😭

Powiedział, ze wyjeżdza i koniec. Tylko raz w przeciagu tych 2tygodniu do niego zadzwoniła z pytaniem czy moze kupic nowy dywan. Nawet sie nie zapytała co i jak...