Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaGdalenka24175

Mój koteczek ma malutkiego

Polecane posty

Gość MaGdalenka24175

I od razu wydał mi sie idealny do dominowania go. Mężczyzna 190 wzrostu z peniskiem 12cm w wzwodzie:) i 7 jak mu zwisa, całkiem jak dziecko :). Bawimy sie w małego chłopczyka albo w pielegniarke i pacjenta a mnie to podnieca że on jest tam taki inny. Czy któraś z waz ma podobne doświadczenia?

Gość To prawdaa
Chłop jak dąb, a jaja jak żołędzie.

nie znam tego problemu - moj ma bardzo duzego i wole sie takim bawic

Gość MaGdalenka24175
Zanim poszliśmy do łóżka powiedział mi że ma małego, ale nie spodziewałam że az tak! w dodatku cieniutki, gumki sa na nim lużne. Na szczęście jego tez podniecaja go takie zabawy:) biore mu go w dwa paluszki i mówie ze słodko wygląda z takim malutkim siusiaczkiem:)

Gość 17cm wiec standart
Trafili wam sie równi mezczyzni bo ja po takim tekscie strzelilbym sobie w łeb jak zreszta wiekszosc facetów ;))))))

Gość pejaonomato
Bzdury jakieś. Mój facet ma 13 cm i wcale nie uważam, żeby był malutki. 12-15 cm to średnia w Polsce. Tak więc jeśli facet ma 12 cm, to ma niedużego, ale na pewno też nie malutkiego.

Gość MaGdalenka24175
Malutki jakiś :(

Gość gujfrdy
moj obeccny tez ma malenkiego, ale mnie to wcale nie podnieca, nawet nie bede go zamieniac, bo co spotykam nastepnego to coraz mnejzszy :(

Gość gujfrdy
dlatego w akcie desperacji postanowilam zamowic u mojego sasiada pana Ryszarda wlasnorecznie wystrugany przez niego kolek osinowy, ktory kazdego wieczora aplikuje sobie do pupy pod nieobecnosc mojego lubego. W planach mam tez zakup dmuchanego kochanka z 25-cm sztucznym przyrodzeniem.

Gość MaGdalenka24175
chodzi mi o to że on jest cudowny do dominowania... taki duzy a taki malutki siusiaczek, tak jakby sam o to prosił :) Naprawde żadna nie ma podobnych doswiadczeń? dodam ze jemu sie to naprawde podoba

Gość fdgfdgfdgf
nie dziwne jak jest kotkiem, chcesz dużego znajdz tygrysa