Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjks

czy to normalne,, że kobieta w wieku 25 lat...

Polecane posty

Gość kjks

nie wie czgo chce od zycia?? nie wie czy chce być w związku ? nie wie czy chce się ze mna spotykac? nie wie czy ta praca ktora wykonuje jest dla niej odpowiednia? nie wie czy chce załozyc rodzine? wie tylko jedno: kocha swojego psa:(

Gość większość koleżanek tak ma
nie przejmuj się, wszystko w swoim czasie

Gość ee tam
jednak cos wie ??

pewnie, moja ex miala ponad 26 i tez nie wiedziala... smutne ale prwdziwe...

Gość Sokrates tez twierdzil
Wiem, ze nic nie wiem. Spoko.

Gość kjks
ja już wysiadam, nie mam pojęcia jak to wszystko ugryźć, ona codziennie ma inne plany, inne pomysły. Na początku jeszcze starałem się to ogarnąć. Teraz juz nie przywiązuje za bardzo uwagi do tego co mówi. Jak ja się oswoję z jakimś jej pomysłem, pomyślę na ten temat, zaczynam się jej wypytywać o szczegóły... ona ma inny plan. w zasadzie to nie wiem nawet czy my jestesmy razem....

\"nie wie czgo chce od zycia?? nie wie czy chce być w związku ? nie wie czy chce się ze mna spotykac? nie wie czy ta praca ktora wykonuje jest dla niej odpowiednia? nie wie czy chce załozyc rodzine? wie tylko jedno: kocha swojego psa\" Znajdź sobie inną babę, tej nie pociągasz - wnioskuję po 2, 3 i 4 punkcie, reszta to konsekwencja tych punktów ;)

Gość NORMALNE normalne

Gość kjks
bezedury, ale ja nie o to pytałem. to co napisałeś jest jasne. chciałbym sie dowiedziec czy to odchył czu normalka u 25latek.

Gość 25 latkaa
tez tak mam, i mam psa! moze to o mnie jest ten topic?

Gość 25 latkaa
a powiedz dlaczego wdl ciebie to nienormalne?

Gość 25 latkaa
czasem do tego czego tak naprawde sie chce, dochodzi sie cale zycie..wiec nie wiem co tu jest dziwnego

Może ona ma jakieś zaburzenia osobowości :P? Np. borderline

Gość kjks
tak pewnie o Tobie. Dla mnie to dziwne, że dorosła osoba nie wie czego chce od życia. w sumie nie wie niczego. prawie jak kononowicz

Gość 25 latka
A moze to ty jestes dziwny? Ty wiesz juz wszystko?

Gość 25 latka
Problem powstaje wtedy kiedy ktos inny go ma..widzisz ta dziewczyna go nie ma, tylko ty go masz, tracisz zycie na jakies gdybania, domysly itd, a ona sie wcale swoim zyciem nie przejmuje tylko zyje tak jak chce, a ze tobie sie to nie podoba..

czy to normalne,, że kobieta w wieku 25 lat.." ja bym usuną tą cyfre 25 i by wyszło całkiem zgrabne zapytanie :P

\"bezedury, ale ja nie o to pytałem. to co napisałeś jest jasne. chciałbym sie dowiedziec czy to odchył czu normalka u 25latek.\" Nie zrozumiałeś. To jest całkiem normalne (dość często występujace) zachowanie gdy kobiety nie pociągasz - czasem babki nie wiedzą jak powiedzieć po prostu spadaj. Niektóre wymyślają różne dziwne akcje: mi raz laska powiedziała, że nie ma czasu ;) raz usłyszałem od kobiety (też coś w granicach 25), że jej mamie się nie podoba jak u mnie śpi :D A to tylko teksty jakie ja słyszałem :D Ty znowusz masz inną wiązankę :D Co kobita to inny zestaw idiotyzmów można usłyszeć ;)

Gość 4567sdg4546
ja sama mam 25 lat i powiem Tobie, że ... - jak miałam 21 -23 lata i byłam z mężczyzną, którego kocham, to chciałam i związku i ślubu i pewna byłam i wszystkie chciałam byleby z nim - jak teraz jestem z mężczyzną, którego już tak nie kocham ,to też mu mówię, ze slub to jeszcze nie, że sama nie wiem, że się zmieniłam,że nie chcę się tak często widywać etc.

Gość szajsung
Ja mam 24 lata i wiecie czego chcę? Być szczęśliwa,zdrowa, spełniona, kochana i zakochana. I mieć obok siebie TEGO mężczyznę:) Pracuję, ale to nie jest to, co chce do końca życia robić, więc wkrótce zmieniam. Facetów poznaję...ale jeszcze żaden mnie nie urzekł...

Gość erricka
odp. :D tak ,teraz to normalne,mało która wie czego chce w tym wieku,25 lat-wszystko się poprzesuwało w czasie w ostatnich latach

natomiast pewne jest jedno :) że wszystkie chcą : ponad 10 esów dziennie ... zyczenia miłej nocki i dzień doberka ... szybkiego usłuszenia słowa"KOCHAM CIE" by cokolwiek tworzyć ze swoim partnerem ( pomimo fajnego układu w związku) :P

Gość esther2222222
natomiast pewne jest jedno że wszystkie chcą : \" ja nie chce odezwal sie kolejny ktory lwpiej wie czego chce kobieta

Gość ooooooooo
a ty jesteś taki mądry i wiesz wszystko ??? ciekawe........ jak ci nie pasuje to nikt ci nie karze z nią być... A że zmienia często zdanie a ty za nią nie nadąrzasz to widocznie jesteś powolniak dla niej,... widocznie potrzebuje faceta przebojowego , zdecydowanego,który szybko podejmuje decyzje..... a jak ty nim nie jesteś , to trudno...

Gość wszystkie kobiety
ktore kochaja swoje psy maja borderline :D:D:D dobre !