Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkkokolkolkolkol

Karmie piersią i miesiączkuje - jakie tabletki??

Polecane posty

Gość lkkokolkolkolkol

Chce iść do lekarza po tabletki anty ale tak się zastanawiam jakie dostane? Miałam dopiero pierwszą miesiączkę, nie wiem czy będzie następna " w terminie" jakie będą cykle ani nic. Dostane normalne? Ale skoro karmie piersią? Nie cały czas ale jednak trochę jeszcze tak. Boje się brać normalne ze względu na dziecko:(

Gość zuzred
tabletki Cerazette

Gość fgvfgdfgfdg
dla kobiet karmiących są jakies inne tabletki, które nie przenikają do pokarmu:)

Gość lkkokolkolkolkol
no wlasnie ale czy jak miesiączkuje to one beda skuteczne? tu z kolei boje sie ze one beda za slabe, ale nie znam sie na tym wiec moze to tylko takie moje myslenie. myslalam ze to jak kobieta nie miesiaczkuje to ma te "słabe" tabletki

Gość wrrferfwe
Ja brałabym się zażywać jakichkolwiek, choćby nie wiem jak zapewniali że te akurat są OK dla karmiących. A naprawdę nie możesz zaufać jakiejś innej metodzie?

Nowe na rynku i bardzo dobre sa tabletki Azalia...poczytaj w internecie sa specjalne dla karmiacych mam...

masz do wyboru cerazette albo azalię. to dokładnie to samo, tylko azalia tańsza jest. to czy masz czy nie masz miesiączki nie ma nic do tego, ważne jest to że karmisz. ja brałam azalię od 6 tyg po porodzie do 5 miesiąca po nim, czyli do kiedy spiralki nie założyłam.

Gość lkkokolkolkolkol
no właśnie ale jakiej? Prezerwatyw mamy już dosyć po prostu:o Też się właśnie boje, jakoś dla mnie zawsze to jakieś hormony i nie wierze ze nic do dziecka nie przeniknie. i tak długo czekałam bo syn ma już rok. Dostałam okres i odstawiam od piersi no ale jakieś karmienie jeszcze zostało raz dziennie czasem dwa

Gość lkkokolkolkolkol
mala-agatka ja sie boje ze jak miesiaczkuje juz to te tabletki mi nie zadziałają

Gość lkkokolkolkolkol
ok, dzieki za odpowiedzi:)