Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo się dowiedzieli

czy to brzmi wiarygodnie?

Polecane posty

Gość bo się dowiedzieli

Mam 20 lat i mama dowiedziała sie, ze biorę tabletki anty i wkurzyła się okropnie. ( wiem, ze to moze śmiesznie zabrzmiało, że mam 20 lat i ukrywałam sie z tym przed rodzicami, ale po prostu nie chciałam aby wiedzieli, ze współżyję, bo po pierwsze niezbyt tolerują mojego chłopaka, a po drugie doskonale wiem, co myślą na temam seksu przed ślubem- mają 53 lata) Dlatego czy jesli powiem, ze lekarz przepisał mi je na uregulowanie okresu to zabrzmi wiarygodnie? Bo kiedyś miałam problem z regularnością miesiączki... Bo czy współżyję z chłopakiem nie wiedzą, nigdy nas nie widzieli ani nie znaleźli gumek jak jeszcze nie bralam tabletek... a domysły nie są równoznaczne z wiedzą na dany temat. Więc moge tak powiedzieć?

Gość bo się dowiedzieli
Kurcze strasznie mi głupio, że mając 20 lat boję się moich rodziców... ale nic na to nie poradzę, że zawsze wychowywali mnie w taki sposób, że treraz właśnie jest tak jak jest... :/ tak zazdroszczę koleżanką, które mogą rozmawiać z mamą na wszystkie tematy... a ja muszę się ukrywać, a teraz na dodatek kłamać, ze tabletki anty biorę z powodów nieregularnych miesiączek a nie, ze kocham się z chłopakiem... ;/

Gość mloda zonka
Moja kolezanka ma podobna sytuacje do towjej u niej w domu slowem sie nawet nie mowi o miesiaczce itd

Gość
powiedz im, ze wspolzyjesz;) no chya z domu cie za to nie wyrzuca???:D to chyba dobrze,ze dbasz o bezpieczenstwo???

Gość z autorki to kłamczuszek
a przedtem miałaś 22 lata a tu już 20, za chwilę okaże się, że 16 :-D tak zazdroszczę koleżanką, ----->>> może najpierw skończ szkołę i naucz się ortografii i gramatyki??

Gość myślisz że rodzice są głupi
czy co? :-D