Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoria spiskowa

Proszę przeczytajcie to... Czuję że zbliża się coś złego!

Polecane posty

Gość mania 007
hm...to ja powiem tylko tyle, ze mam 21 lat i w swoim dosc krotkim zyciu 'przezylam' juz 2 konce swiata :P Jedno mialo bys bodajze w '97, pamietam jak pisalam wtedy w pamietniku ze nic po mnie nie zostanie, ani po moich lalkach :P, potem mialo byc 2000r, i co??? nic z tego nie wyszlo, nie wierze ze bedzie w 2012, zaloze sie ze potem ludzie wymysla ze jednak w np. 2020...bujda na koklkach :P

Gość pućka mała
koniec świata miałbyć już w 2000 roku i w 2004 i w 2008 co 4 lata ma być...koniec świata to moze bedzie w 2012 jak polska przegra euro w rozgrywkach p.noznej:D:D:D:D:D:D

Gość może coś w tym jest
o, temat działa, bo jest kolejna strona. dlaczego to się zawiesza? przecież od postu tak nie powinno się dziać...

Ej wezcie mnie nie straszcie, co? Kurde.. Wiecie ile juz mialo byc koncow swiata? Nie da sie zliczyc. No ale jezeli nawet by mial byc w tym 2012 roku to... CHOLERA JASNA NIE DOZYJE PELNOLETNOSCI:O

Ej kurna...:O Jak hannaanna wkleila ta historie to mi net zaczal wolniej chodzic, what the fuck? Zaczynam sie bac... a wlasnie:O Ostatnio mialam przedziwny sen. A ze mi sie nigdy nic nie sni to sie zdziwilam. A wiec snilo mi sie ze z siostra poszlam do sklepu ze zwierzetami i kupilam czarnego kota ktorego nazwalam szatan, ona kupila szarego kota, takiego tygryska i psa, ktorego nie pamietam jak wygladal. Szatan mi zdechl po drodze i chcialam isc go oddac i sie spytac dlaczego itd. Wchodze do sklepu a tam pelno zamordowanych ludzi. Pelno krwi. I ludzie po schodach jeszcze zranieni wchodzili. I sie przebudzilam... ?

Gość ej możecie nie wierzyć
ale mi na tej historii hanny tez się powiesił... aż printscreenenłam ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa820709f2e65c05.html I zgadzam się z tymi klapkami na oczach, jasne że jest pełno bzdur, ale jest też dużo takich niusów które są bardzo zastanawiające. i sory dzieweczko ale jako jak ktoś rok studiował psychologię to nie stanowi dla mnie żadnego autorytetu :P

Gość montana hanna bannana
Jak ktoś w to nie wierzy to po co to czyta? Idzcie sobie na topic o butach albo innych malowidłach na-facjatowych. Narobiłyście mi stracha dziewczyny niezłego

Gość a skończcie bo ja jakoś nie
słyszałam o tym żeby miał być jakiś koniec świata dotychczas. Jedna osoba dzieś mówiła że może w 1999 bo 3 szóstki, ale nigdy nie było to w takiej skali jak 2012.

Gość może coś w tym jest
Dzika Orchidea, co do pojemników, to gdybyś poświęciła materiałom chwilę uwagi, skoncentrowała się trochę co wymaga owa krytyka historyczna, z którą rzekomo masz styczność, zauważyłabyś, iż są to rzekomo pudła krematoryjne, a nie typowe trumny do chowania ludzi. :)

Gość JA SIĘ BOJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hhehe do ej mozecie nie wierzyc - nikomu nie narzucam siebie jako autorytetu, nie rozsmieszaj mnie:) ja nie musze byc Tobie zadnym autorytetem. chcialam tylko napisac to czego sie dowiedzialam z bardziej wiaygodnego zrodla, ty tutaj podwazasz tych ktorzy mi to powiedzieli a nie mnie. Ja wole takie zrodla wiedzy, ciekawe jakie sa Twoje:D

trumny czy "rzekome" jak sama napisalas trumny krematoryjne dla Ciebie bo mnie chodzi o to ze to moga byc pudla na wszystko albo czesci jakichs urządzeń. Dla mnie to zwykla glupota i juz:) a wy sobie wierzcie. Tak tak w ciagu kilku miesiecy po was przyjda. hehe ale zaraz zaraz na poczatku tego filmiku facet mowi ze celem tego nowego porzadku swiata jest zlikwidowanie 90% SWIATOWEJ ludnosci to jakim cudem na koncu mowi pakujcie sie i wyjezdzajcie do Europy- tam was przyjma. No i co ?? jak z ta wasza krytyka??? A te chipy 666 - to chyba jakis znak diabla nie? OOOO to faktycznie czyste fakty, nikt tu nie wplata w te marna historyjke religii, nieee wcale nieeee, obiektywna prawda. A tekst :"zamieszki zaczna sie w wielkich miastach potem rozprzestrzenia sie na obszary wiejskie" hmmm to tez wcale nie brzmi jak marna przepowiednia no wcale i co wielcy krytycy hehe dziecinada

ale tutaj nikt nie pisał o jakichś chipach 666? :/ Tylko o zwyczajnych czipach wszczepianych pod skórę mających na celu zastąpienie dowodu osobistego i kart wszelkiego rodzaji. No to nie fikcja. Przecież chociażby psy są tak znaczone. To jest kwestia paru lat i tak szczerze mówiąc to fajna wygodna rzecz.

Gość może coś w tym jest
wiesz, to faktycznie ciekawe spostrzeżenie, ale autorowi chodzi chyba o to, że tam wszystko ma się zacząć, więc w Europie ma się schronienie i szansę na powstrzymanie tego wszystkiego może? Nie wiem, nie jestem wróżką;)

Gość może coś w tym jest
i właśnie- nikt nie wspominał o chipach 666 i nawiązaniach religijnych.

Gość nibiru ty małpo
tyś jest elektronikiem czy czymś takim nie? Zamiast się zajmować czipami pod skórą zajęlibyście wynalazcy lepiej jakimś urządzeniem do bezbolesnej depilacji :P

kiedyś moja małożnka żeby mi pokazać jak musi cierpieć wyrwała mi kawałek włosów na nodze jakimś plastrem czy czymś tam. Myślałem że umre :/

Nie zacięło się nic :) Ale jeszcze nie czytałam tej historii więc może to to :P

Gość może coś w tym jest
nie wprowadzaj proszę w błąd i nie mów, że się nie zacina, skoro nie weszłaś na tamtą stronę, hehe :)

http://www.youtube.com/watch?v=P9qpfD8fPdE&N dokladnie 5min i 10 sekunda tego filmu-mowa o chipach RFID 666 wiec chyba nie mam zwidow. I to nie jest to samo co u psow :) a wiec sa jednak nawiazania do religii, a teraz to " dlaczego to ma sie przytrafic Ameryce, odpowiedz brzmi...Bo odrzuciles Boga i odrzuciles jego prawa" 1min i 16 sekunda filmu :) takie moje argumenty za.

Jesli chodzi o chipy to w ubieglym roku w wiadomościach w polsacie podawali,że w Europie bardzo dużo ludzi się na ochotnika zglasza do chipowania, nawet puszczalii material z Holandii gdzie młodzi ludzie pokazywali rękę i zachwalali plusy takiej decyzji. To przyjdzie do nas szybko,najpierw jako propozycja a później przymus. To tak jak z nakazem zalożenia konta ror,zakład pracy wydał polecenie i każdy pracownik czy chciał czy nie był zmuszony je zalozyć,bo nie otrzymałby wynagrodzenia inna drogą. Wszystko jest w komputerze,listy płac powiązane z deklaracjami zus i pitami US-to samo będzie z czipami!

Gość mi się zacięło widzieliści naw
et print screena wyżej

to akurat nie żadna tajeminca, tam pewnie będzie jakis przypadkowy układ znaków którego nie interpretuje przeglądarka. Pewnie bierze to za kawałek kodu a nie za teks i nie wie co zrobić.