Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoria spiskowa

Proszę przeczytajcie to... Czuję że zbliża się coś złego!

Polecane posty

Gość kurde przecież już wszyscy
wiedzą że to był bład skryptu! wyskakujesz jak filip kurde z buraków i się podniecasz. won.

Gość kurde przecież już wszyscy
nibiru już tu dawno wrzucił jaki to był błąd skryptu i wrzucił jakie błedy wywoływał. wiec twoje nowości i wspaniałe odkrycia zachowaj dla siebie

Gość zaaaaaaaaaaaaaaaaaal
a co mnie to obchodzi czy ktos pisal czy nie nie czytam wszystkich wypocin placzkow nie podniecam sie tylko widze ze dzieci placza od wczoraj ze im sie komputery zawieszaja i umieraja ze strachu i nie moga zasnac bo cos/ktos jakas nieznana nadprzyrodzona sila (LOL) im nie pozwala przeczytac jakiegos durnego tekstu to sobie wszedlem z ciekawosci wyjdzcie czasem na dwor tworcy teorii spiskowych lol

Gość madzia madzia
już nie oglądam tych waszych filmów i nie czytam tego bo wczoraj do 4 nie umiałam zasnąc z tych schizów! :P

Gość dziwne bo ja tez jestem
ze śląska i z dziecinstwa pamiętam że burze były co roku w lecie :D Jak jestes fizykiem to powinienes wiedziec że jak są upały to i burza musi byc :D Moze na jakimś innym śląsku mieszkałes ze u ciebie była burza raz na 3 lata heheheh

Gość ale co ciekaweeee
dlaczeogo ten rafal pisal z takimi bledami hm, i zaznaczyl sam ze przy pisniu go wywala, nie mogl pisac poprawnie? nie wiem cos jest w tym podejrzanego

Gość hmhmhmhmmhhhh
a czy istnieje topk z oryginalnym wpisem Rafala? czy moze tam tez wywala?

Gość do dziwne bo ja tez jestem
ale z pogodą to akurat ma troche racji. Nie zgadzam się z większością tego co napisała, ale z pogoda tak. Kiedyś burz było mniej i były mniej gwałtowne. Kiedyś lata było bardziej umiarkowane. A teraz jeden dzień +40 następnego dnia 15 i pada, burze co noc. Dziwna ta pogoda i mnie wkurza bo już sobie nawet wakacji nad bałtykiem zaplanowac nie można.

Gość maniacz pomidorowy
Pogadał bym na ten temat laski. Ale tak logicznie bez histerii i olejmy już to że jakaś stronka się tam psuła tylko skoncentrujny się na treści. Co wy na to? Ja nie wiem co o tym myslec wszystkim, ale nie histeryzuje tylko staram się o normalne fakty na tak albo na nie.

Gość merkaba patrze na ten Twój fil
m i zaraz tu wyjdę z siebie i sie zeschizuje na amen :) Straszne! znów nie będę spać.

Gość le fik
ależ wciąż zbliża się i dzieje się coś złego są kraje w których normą jest, że jest źle ostatnio u nas jest lepiej, więc to hobby w doszukiwaniu się setnego dna przylazło i do nas z bogatego zachodu jakoś cholera nikt się nie interesował teoriami spiskowymi za komuny bo na co dzień było do dupy :p

z tym tekstem było faktycznie wczoraj dziwne, ale właśnie chyba chodziło o to, że był za długi. ktoś wkleił go cały w dość krótkich kawałkach i juz nikomu sie nie zacinało:)siła wyższa więc nie brała w tym udziału mimo moich wcześniejszych podejzeń;).mysle że ten temat mozna uznać za zamkniety. co innego to przesłanie, które zawierało to opowiadanie, nakładajace sie na to te cholerne chipy(czytałam o tym ksiązkę i myśle że to niedaleka przyszłość), ogólnie coraz więcej ludzi widzi, że nasza cywilizacja chyli sie ku upadkowi. i nie jest istotne czy to będzie w 20012, czy rok pózniej, czy 30 lat później. jestesmy na takim poziomie zaawansowania technicznego, że wiele więcej juz sie nie wymyśli. teraz będa tylko cyborgi(z tymi chipami), pewnie powstana jakies mutanty jak zaczną masowo klonować ludzi, wreszcie uruchomia jakieś bronie biologiczne, które uśmiercą ogromna część ludzkości.nie mówiąc o wojnach i broni chodźby jądrowej. Myśle że potrwa to jeszcze ze 40 lat, zostanie garstka ludzi i znowu będa budowac nową cywilizacje od początku.ufff :P takie jest moje zdanie na ten temat. brzmi jak film katastroficzno-fantastyczny?byc może, ale myśle, że niestety niedługo sie o tym przekonamy na własnej skurze.

Gość baron de drift
jestesmy na takim poziomie zaawansowania technicznego, że wiele więcej juz sie nie wymyśli :D :D :D jesteś jak jeden z fizyków przed Einsteinowską rewolucją też uważał, że fizyka już wie właściwie wszystko :D jest wręcz odwrotnie jesteśmy zaledwie na początku drogi rozwoju cywilizacji naukowo-technicznej wszelkie dziedziny nauki właściwie co dnia ujawniają swój potencjał nikła wyobraźnia + powierzchowna wiedza = gadanie bez sensu

Gość baron de drift
i jeszcze jedna uwaga to co piszesz to nie są przemyślenia tylko kalka z powtarzanego bez końca schematu fabularnego wielu filmów i książek sama to zauważyłaś więcej czytać porządnej literatury popularnonaukowej mniej holyłudzkiej bredni

Gość madralinska maja
wydaje mi sie ze to wszystko co piszecie wynika głównie z tego że ludzie lubią się bać. Skąd ludzie patrzą na horrory stąd od wieków siedziały baby w jednej izbie i po zmorku zimą opowiadały różne historie. Sama lubie się bać. Ale nie można niewinne przyjemności zamieniać w paranoję.

szanowny baronie:D ja wiem że ludzkość odkryła bardzo nikła część tajemnic świata, ludzkiego organizmu, mózgu itp itd. myslę jednak, że naszej cywilizacji jednak nie będzie dane odkryć tego wszystkiego, bo zwyczajnie nie zdazymy. zanim do tego dojdzie powykanczmy sie wszyscy nawzajem. przynajmniej jest takie moje zdanie. ps. wiedzę mam może powierzchowną, Einsteinem nie jestem, za to wyobraźnię mam bardzo bogata :D pozdrawiam

Gość kurna ale pierdoli kolejny
baron de drift weź nie pieprz. Nikt tu takich rzeczy nie pisał. Chodziło o coś zupełnie inne. To chyba oczywiste że da się jeszcze wiele wymyślić. Nie rozumiesz co kurwa ludzi piszą i wyskakujesz z jakąś mądrością ludową. WON!!!!!!!!!!

Gość panna bojaźliwa
cholernie sie boje tego wszystkiego o czym tu piszecie. Uważam jednak, że sami sie niepotrzebnie nakręcamy! co ma być, to będzie. Ja tam wolę żyć w słodkiej nieświadomości, bo i tak teraz nie moge przestać o tym wszystkim myśleć i mam głupie schizy.

Hej dziołszki. No tak jak einstein powiedział "nie wiem jaka broń będzie użyta w 3 wojnie światowej, ale 4 będzie na maczugi" :)

nie lubie współczesnego kina, ale mniejsza z tym. myśle że wszystko zweryfikuje czas i wcale nikomu nie zycze, żeby sprawdziło sie to co mysle.obym sie myliła, i mam taką nadzieje;)

Gość dzwigam do gory
bo fajny topic i ważny

Gość oluniaaa
jaki topik o dziwnym obrazie?