Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoria spiskowa

Proszę przeczytajcie to... Czuję że zbliża się coś złego!

Polecane posty

a takie zwykle chipy o ktorych teraz piszecie do identyfikacji to oczywiscie sie z wami zgadzam sa i beda w przyszlosci ale raczej nic z nowym porzadkiem swiata wspolnego nie maja - mnie chodzilo o filmik ktory podalam wyzej:)

kurde ale film filmem wiadomo że jest dużo naciąganych historii a czipy czipami to jest akurat realna sprawa.

Gość witamuu
mi podczas czytania wylaczyl sie latop...sam, nie zartuje, jak to molziwe? mam pytanei do hani, czy istneije oryginalny topik autora? dziwne ze wiekszosci zawieszjaa sie kompy

no ale widziałaś jak te czipy są zrobione? to jest taka nanotechnologia że można tam upchać wszystko. a fakt że można każdy chip dokładnie namierzyć to normalka. wygoda jest owszem. ale inwigilacja też.

mi się nie wyłacza tylko bład ff wyskakuje. Dokładnie taki sam jak tam ktoś wkleił. Dlatego też wnioskuje że to ten układ znaków co napisałem wcześniej.

Gość wiecie co jest najgorsze
to że nie wiadomo kogo się trzymać. demokracja... bzdura i oszustwo nie wolność. już nie wiem czy ta komuna większej wolności nie dawała.

Gość może coś w tym jest
"spiskowcy" :D:D:D

Gość samosiejaxxx
mi się też ciągle zawiesza komputer,nie mogę wszystkiego odczytać

ale jak wejdziesz na 5 strone omijając tą z błedem nie może ci się zacinać

Gość miu-miu
Byłam na każdej stronie i nic mi sie nie zawiesiło...

Gość miu-miu
Jak świat światem stary ludziom zawsze się wydaje ze "coś" się wydarzy szczególnego jak oni akurat są na Ziemi. ALE czy zdajecie sobie ludzie sprawę z tego, że w historii POLSKI NIE BYŁ TAKIEGO POKOLENIA KTÓRE NIE DOŚWIADCZYŁO WOJNY??? aby nasi rodzice się załapali, musiałaby wybuchnąć teraz.

Gość miu miu zgadzam sie z Toba
o tej wojnie... bedzie jak nic, w ciagu najblizszych lat, o ile nie w przyszlym jeszcze

ale wiecie... to nie chodzi o wojnę tylko o broń jaka teraz jest dostępna. To bez porównania. Jakby teraz wybuchła wojna to hiroszima przy tym będzie niczym. Broń nuklearna rozwija się w zatrważającym tempie.

Gość przerazona ...
nie straszcie mnie spac nie bede ...

Drogie Panie. Kontynuujemy na tym topicu! Zgłosiłem te posty z 3 strony do usunięcia, więc jak je usuną to 3 strona też się nie będzie zacinać.

tutaj wklejam adres tej historii rafała co ktoś wrzucił: www.chomikuj.pl/coodistr

Gość może coś w tym jest
ja lecę już spać. :) ale mnie ta pseudo modka rozdrażniła :O Dobranoc Nibiru :)

eeeeeeeeeeh no to wracam do pracy :( :) Ale pokonwersujemy tu jeszcze! Dobranoc! 🖐️

Gość przeczytałam ten topic
i przestraszyliście mnie ostro!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
Jeden z przywódców EWG zapytany: "Co się stanie, jeżeli ktoś nie podporządkuje się nowemu systemowi lub odmówi przyjęcia swojego numeru?", odpowiedział bez ogródek: "Będziemy musieli uciec się do siły, aby taki osobnik lub osobnicy spełnili nowe wymagania".

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
W Apokalipsie św.Jana znajdują się dziwne wersety: "Nikt, kto nie będzie miał znamienia Bestii na dłoni lub czole, nie będzie mógł sprzedać ani kupić ".

Gość laola
przeczytajcie sobie historię Rafała. Jedni mogą myśleć,że to bzdury i wymyślona historia... Ja jednak w to wierzę i mam w tej sytuacji tylko jeden powód do radości - cieszę się,że jestem dobrym człowiekiem. Ten ,kto czytał tę historię wie o czym mówię..

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
no ja wiem czytałam ją wczoraj, też w to wierze.

Gość zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
wyjdzcie czasem na dwor 3 razy wchodzilem przewijalem cala strone z gory na dol przelaczalem miedzy stronami i mi sie nic nie zawiesza wy pewnie macie jakis zlom sprzed 10 lat 256ram procesor 200hz na turbo itd. i wam nie moze uciagnac aby mi raz wyskoczylo ze jakis skrypt nie odpowiada i jego adres byl podany i czy przerwac jego uruchamianie przerwalem i sobie dalej przewijalem moze na tym zlomie przewijacie za szybko strone i wam nie moze uciagnac i sie zawiesza...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
teraz mnie słuchajcie bo całkiem już chyba zwariowałam. A co jeśli czipowanie już trwa i jest połączone ze szczepionkami na świńską grype ? Wiem że to brzmi jak sf, ale co jeśli tak jest? Druga rzecz, jeśli rzeczywiście ma być jakiś rząd międzynarodowy to potrzebne będzie też opanowanie państw które teraz są bardzo nieposłuszne. Na tych zjazdach tej całej grupy B co gdzieś tam ktoś wrzucił był putin więc okazuje się że rosja jest tylko po cześci przeciwko zachodowi. I spójrzcie na to. Kto jest wielkim wrogiem świata zachodniego??? Korea Północna!!! Trzeba nad nią jakoś zapanować, no to nagle okazuje się że korea północna robi próby broni jądrowej... kto z was jest w stanie sprawdzić czy takie próby rzeczywiście były? Nikt! Niedługo okaze się korea północna realnie zagraża stanom zjednoczonym i będzie trzeba ją zaatakować, i zrobić niej kolejną osadę zachodniej cywilizacji pod władzą rządu międzynarodowego. Mówię wam że to jest sprawa najbliższego czasu. sory za chaos tej wypowiedzi musze lecieć a chciałam to jeszcze napisać zanim pójdę.