Gość ja mysle ze Napisano Lipiec 28, 2009 LADY LOVE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barebola Napisano Lipiec 28, 2009 aaa to ta lady love co miała chłopaka z dużym kutasem, pokazała jego zdjęcie a później wymieniła na małego kutasa teraz jest staraczką, może juz zaciążyła i pisze pod innym nikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlesensitive 0 Napisano Lipiec 28, 2009 a kogo to obchodzi, kim ty jestes :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 28, 2009 kurwa, specjalnie nic nie pisalam w tym temacie na poczatku, bo pomyslalam, ze pomysla, ze to ja:o A TO NIE JA stawiam na magnolie niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a właściwie gdzie Napisano Lipiec 28, 2009 sie podziała LADY LOVE ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest ta głupia Magnolia2 Napisano Lipiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach