metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 zalozylam nowego nicka, mimo, ze mam tu juz jednego (albo i wiecej:D) i jestem bardzo tutaj znana, haaa zgadujcie, kim jestem, kto pierwszy zgadnie, dostanie moje zdjecie zeby je uwiarygodnic bedzie np. z napisem kafeteria albo moim nickiem :D zgadujcieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytrynowaaaaaaaa Napisano Lipiec 28, 2009 przerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowa Suka Napisano Lipiec 28, 2009 magnolia2 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Red Forest Napisano Lipiec 28, 2009 PŚP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgaduje Napisano Lipiec 28, 2009 psychiczna kafezdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 555-666-555 Napisano Lipiec 28, 2009 Pijawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Aleksandrowa 0 Napisano Lipiec 28, 2009 To Ecstazy:) MDMA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirucha Napisano Lipiec 28, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczatko wsciekle Napisano Lipiec 28, 2009 zdzira na bank Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 dajcie mi tu sie troche rozgrzac, pogadam troche, to bedziecie mieli szanse moze jakos poznac bardziej, bo na razie prawie nic nie napisalam, w wy juz zgadujecie, hahaha ale jestem niezla, zmienilam styl pisania i nikt nie odgadnie, chyba, ze to bedzie szczałłłłłłł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczatko wsciekle Napisano Lipiec 28, 2009 normalnie tesknilam za Toba zdzireczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 555-666-555 Napisano Lipiec 28, 2009 na bank Pijawka-ona też nie używa polskich liter:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowa Suka Napisano Lipiec 28, 2009 magnolijka-Twojego stylu pisania nie da się zmienić dziecko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adolf hitler reaktywacja Napisano Lipiec 28, 2009 i tak wiadomo ze jestes ta idiotka zdzira :o Nawet jak juz ktos zgadl to i tak sie nie przyznasz wiec wypierdalaj tepa zdziro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 nie sugerujcie sie tym, co ja gadam o sobie, ale napisalam juz, ze zmienilam styl pisania! moze ktos ma jakies pytania?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poplinskaja Napisano Lipiec 28, 2009 a ja mam w d... kim jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa i jeszcze raz przerwa Napisano Lipiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 przerwa-srerwa magnolia-srolia zdzira-srira hahahahahahahahahaha jestem jebnieta:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
az mi wstyd 1 Napisano Lipiec 28, 2009 metylenodioxymetamfetamina sraczkozdupowydzielina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Lipiec 28, 2009 jesteś cream i piszesz ze świetlicy w poznańskim szpitalu psychiatrycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 he:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowa Suka Napisano Lipiec 28, 2009 Ty psychotropowa....wracaj do kaftana...bo ci wpierdolę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metylenodioxymetamfetamina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 terefere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tego z drugim linkiem Napisano Lipiec 28, 2009 Ladaco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczatko wsciekle Napisano Lipiec 28, 2009 boje sie puscic bąka z obawy ze sie zesram ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczatko wsciekle Napisano Lipiec 28, 2009 Ladacznica kafeteryjna daj glos !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyleta1985 Napisano Lipiec 28, 2009 chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam to w doopie* Napisano Lipiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy12345 0 Napisano Lipiec 28, 2009 EKSTAZY lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowa Suka Napisano Lipiec 28, 2009 Psychotropowa twierdzisz, że nie jesteś magnolinką2...to dit...bo tej zdziry bym nie zniosła na forume Zdzira jest tylko jedna!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach