Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilalma

silny wstrzas w 4 miesiacu

Polecane posty

Gość lilalma

witam W 4 miesiacu ciazy mialam sytuacje w ktorej doszlo u mnie do hmm histerii, silnego wstrzasu, zdenerwowania do tego stopnia ze nie bylam swiadoma co sie dzieje, plakalam, cala sie trzeslam i nie moglam sie opanowac przez ponad pol godziny. Wstrzas byl o tyle silny i sytuacja naprawde dramatyczna bo byl to pewnego rodzaju napad (na szczescie rekoczyny powstrzymane w ostatniej chwili) i to ze strony niby bliskiej osoby.Pierwszy raz w zyciu zdazyla mi sie az taka sytuacja i az takie (delikatnie mowiac) zdenerwowanie. Poza ta sytuacja prowadze raczej spokojne zycie bez niepotrzebnych nerwow jednak dzisiaj lekko sie zdenerwowalam i poczulam jak dzidzia zaczyna sie gwaltownie poruszac tak jakby wyczula moj nastroj i tez byla zdenerwowana. Ciekawi mnie czy ktoras z Was miala az tak silny stres i jaki to moze miec wplyw na dziecko??

Dzidzia się wystraszyła. Prawdopodobnie nie będzie to miało wpływu na dziecko. Ja silnie się stresowałąm wiele razy (chociaż nie tak jak Ty) i wszystko jest ok. Dziecko mam spokojne.

Gość lilalma
up

jak moja mama byla ze mna w ciazy w 6 m-cu to moj ojciej jej pokazal zdechla mysz - ona panicznie sie boi myszy - ze strachu i nerwow cala napuchla potwornie, trzesla sie i tez miala histerie - ale w zaden sposob to na mnie nie wplynelo negatywnie