Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tytytytytytytyy

Rozwód i happy end

Polecane posty

Gość tytytytytytytyy

Dla Rodzuców którzy się rozwiedli i znalezli potem swoja miłość i sa szczesliwi, bedziemy tu pisac o naszych pogladach i naszych historiach ja zaczne Mam naimię Radek i 32 lata w małżenstwie bylem 5 lat i "owocem" tego zwiazku jest 8 letnia coreczka rozwod wzielismy kiedy mala miala 4 lata z wina po polowie nie chcialem tego przeciagac chodz wina byla jej poprostu zdradzila mnie w sadzie wygralem i dostales prawa rodzicielkie wiec coreczka mieszka ze mna, rok po rozwodzie na weselu brata spotkalem pewna sliczna dziewczyne preztanczylismy cale wesele prawie i doweidzialem sie ze ma 21 lat mimo tego wyglada o moze 2 lata wiecej bardzo m isie spodobala wiec wymienilismy sie numerami, umowilismy sie 3 dni po weselu, zaprosilem ja do domu chialem zeby coreczka tez ja poznala od razu mala "rzucila" jej sie na szyje i nie odstepowala na krok nie powiem ona tez ja polubila otem spotykalismy sie bardzo czesto, po roku zamieszkalismy razem a za jakis czas slub cywilny bo koscielnego drugiego juz nie moglem teraz miajja juz 2 lata jka jestesmy wszytscy razem tworzymy kochaja sie rodzice z 3 osob niedawno zrobily sie 4 wiecej o 3 miesieczna corcie. teraz czekam na was :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować