Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krukkrukowi...

czy paniom wypada?

Polecane posty

Gość krukkrukowi...

czy paniom wypada przejąć inicjatywę. czy wypada zrobić pierwszy krok do znajomwego/nieznajomego faceta, który im się podoba? czy powinny jednak czekać (ale tak to się można nie doczekać :)) co o kobietach przejmujących inicjatywę (nienachalnie oczywiście) sądzą panowie?

Zależy jak to robią, jeśli nie są nachalne, to jak najbardziej...;)

Gość z mojego doswiadczenia
wynika, ze kobiety czesciej podrywaja facetow. Jednak olewanie jest najskuteczniejsza metoda na usidlenie kobiety w milosci :D Tak tez poznalem swoja obecna zone :classic_cool: Ona robila do mnie maslane oczka, przypadkowe otarcie a ja na to nie reagowalem i udawalem, ze nie wiem o co chodzi :D Az pewnego dnia mnie po prostu ZGWALCILA!!! Nie wytrzymala napiecia :D

Gość tradycjonalstki nigdy
nie robią pierwszego kroku, jak facet jest zainteresowany to sam się postara o zainicjowanie znajomości. A jak potem ceni taką "zdobycz" !-sorry za to określenie.Facet to myśliwy!

Gość krukkrukowi...
no ale jak to robić subtelnie ale widocznie? niektórym facetom nie wystarczy uśmiech do nich skierowany żeby przejąć inicjatywę (a już szczególnie tym nieznajomym) :(

z moich obserwacji wynika,że facet mało ceni to co mu samo w ręce wchodzi :).A faktem jest, że młode kobiety fałszywie odczytują równouprawnienie a potem się dziwią, że mąż ich nie szanuje.

Gość krukkrukowi...
nie chodziło mi o proponowanie facetowi od razu kawy itp. bo to też uważam za przesadę i własnie takie "sama Ci sie pakuję w ręcę" ale o to żeby jakoś samej nawiązać np. rozmowę i żeby wyszło to że niby tak przy okazji, przypadkiem.

jeśli okoliczności na to pozwalają i NAPRAWDĘ bedzie to wyglądać naturalnie to próbuj :).Ja osobiście nigdy nie pokazałabym facetowi, ze jestem nim zainteresowana:) To on ma zrobić wszystko,żebym się nim zainteresowała.Ale życzę powodzenia :)

Gość krukkrukowi...
ja też nigdy pierwsza :) ale ten tak mi w głowie zawrócił, że kombinuję...

Gość Elwiszyje
metodą CZEKANIA doczekacie emerytury ;) kujcie żelazo póki gorące , pokaż się facetowi i niech facet Ciebie zobaczy :)

Gość krukkrukowi...
poza tym to czekanie jest takie męczące ;) on mnie widzi, kontakt wzrokowy jest...

Gość do z mojego doswiaczenia
widac, kto w waszym zwiazku ma jaja a kto jest cipa

kiedyś kobiety NIGDY nie rozpoczynały znajomości i jakoś za mąż wychodziły, więc teoria o emeryturze jest jak kulą w płot

Gość tu chyba nie do końca
chodzi o chamski podryw tylko jak mu dać DELIKATNIE do zrozumienia, że nie jest jakąś tam zwykłą osobą którą mijamy raz na jakiś czas na ulicy, w bloku, w szkole czy zwykłym kolegą (jeżeli się go zna). wtedy może sprokowujemy go po prostu do działania.

a jednak faceta zawsze pociąga kobieta, która na niego nie zwraca w ogóle uwagi :)

Gość ale nie każdy facet ma odwagę
podejść do takiej dziewczyny która chodzi z miną królowej śniegu.

być może.Ale widać ,że teraz młodzi mężczyźni są zepsuci przez kobiety i nie chce im się starać.Nie mówię tu o jakichś egzemplarzach chorobliwie nieśmiałych

no więc własnie, niektórych trzeba trochę ośmielić i o to chyba chodziło autorce :)

Gość niby tak
Pani tradycjonalistka strach ubiera w piekne zasady - wartości. Poprostu boi sie wziąść czego chce. Średnio przystoiny facet ma w dzisiejszych czasach takie powodzenie, że "staranie" się o jakąś pseudo ksieżniczke to kompletna abstrakcja. Pawda jest taka, że to kobietom bardziej zależy na tworzeniu związku, to one mają cisnienie na szukanie mężusia. Facetci jesteście rozchwytywanym towarem, rozejrzyjcie sie dookoła, one chodzą tak wypindrzone by zwrócic waszą uwage.

być może masz rację ;) ale jak nie strojem tylko gestem dać panom cos do zrozumienia? p.s. nachalne gesty odpadają ;)

Gość do góry do góry
oto jest pytanie! jak to zrobić?

Gość no nie wiem ale znam kilku
facetów, którym nie przeszkadza jak dziewczyna zagada. jak jest zainteresowany to pociągnie rozmowę dalej chyba.

Gość niby tak- naucz sie ortografii
i wyruszaj na podryw, chyba że łowisz pod więzieniem grypsując wziąć !!!!