Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /***/

Życie po ROZWODZIE cz.2

Polecane posty

Gość ...*
szablony można chyba dostać w sklepie dla plastyków. ale chyba i prościej i taniej byłoby "napisać" własnoręcznie. :)

A myślałam, że wysyla się mailem tekst podaje wymiary i odsylają gotowy szablon :( Za długa tresć dezyderaty, żebym mogła pobawić się w to sama :(

Dzięki Dario, zajmę się tym wkrótce, bo ekipy wykańczające mieszkania powykańczają i nie będzie mi miał kto pomalować :(

Gość Dario421
Przy odrobinie cierpliwości można spróbowac samemu.Chciałem pokrzepić Grześka bo sam to przechodziłem 1.5 roku temu,ale chyba już w objeciach Morfeusza?

Gość ...*
"Chciałem pokrzepić Grześka bo sam to przechodziłem 1.5 roku temu,ale chyba już w objeciach Morfeusza?" Grześ w objęciach Morfeuszem ...noooo ja tolerancyjna jestem.

Gość Dario421
...*No nie, nie zmieniłem orientacji ani nie posądzam Grześka.Wydaje mi się tylko ,że przyda mu się wsparcie od faceta.

a ten Morfeusz to jakis porzadny facet ? :) Warty uwagi ? :) Bo wiecie, ja poszukujaca :) hahahaha

Gość ...*
no jasne :) ja czekam na niego :)

Gość Dario421
Onablue.Chciałabyś przespać resztę życia?Ha,ha.Mnie też by się przydał ale płci żeńskiej.Bezsenność to spadek po rozwodzie.Mam tabletki ale wolałbym innego sposobu?

Dario: tabletek nie mam, walcze bez wspomagaczy ( czekam na sprawe, wiec jestem bardziej " przed" anizeli " po" ) i staram sie uskuteczniac to, o czym spiewal Dzem " Do kolyski" - " w tym caly sens istnienia, by zyc bez znieczulenia" :) NIe ukrywam jednak,ze kiepsko mi tu wychodzi, bo inaczej nie bylabym na sieci o tej porze ... Inne sposoby , jak sam zauwazyles, lepsze sa ale ... zycie to nie jest bajka, przynajmniej chwilowo..

Gość Dario421
Onablue.Lubię Dżem zwłaszcza W życiu piekne są tylko chwile.Puszczam sobie czasem wieczorkiem.A z tymi tabletkami to czasem trzeba, bo można zwariować od myslenia.

Gość Dario421
Dobranoc wszystkim.Nie zapomnijcie zamknąć okien.Dziś zapowiadają noc burzową.

Bo sa chwile piekne ... i pewnie przyjda. ja tez sie juz pozegnam, u mnie nadal parno i duszno ale deszcze bylby mile widziany. Spijcie dobrze . Morfeuszu, gdzie sie podziales ?:)

Gość Ratuj się kto może
Kuzwa jestem w szoku>>>co tu się dzieje,gdzie są starzy forumowicze ?????????? Głowa boli jak sie was czyta>>>>>Morfeusze i takie tam..... Puscie bąka,to lepiej wam sie zasnie.Jakis bełkot sie wkrada.Czas wziąć nogi za pas :-((

Dario jeśli to do mnie było to serdeczne dzięki za wsparcie. Zgadza się, wczoraj już było lulu. Dzisiaj za to wcześnie wstaje bo wracam do trójmiasta. W środę dzień sądu ostatecznego (mam nadzieję). Później nowe życie, nowe wyzwania. Dzisiaj mam w miarę dobry humor, byłby lepszy gdyby nie fatalna postawa mojej ukochanej drużyny w meczu z legią. Ale pierwsze koty za płoty. Będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę zaje...tego dnia!

Witajcie nie śpię od 4, ale bałam się wejść na komputer coby go nie siekło ;) Tak potwornie warczało, że nie było mowy o spaniu. Pprzemo- też pewnie miałeś pobudkę o dziwnej porze ;)

Ratuj sie kto moze - odwaga byloby gdybys odwazyl/a sie na krytyke jednak na stalym nicku a nie tymczasowym, to raz. Dwa, nasze wpisy swiadcza o tym, ze pocieszamy sie jak tylko mozemy, co niekiedy ogranicza sie do zartow nieco nizszych lotow niz Monty Python , ale jesli tylko wywoluja one usmiech na czyjejs twarzy, zdaje sie, osiagaja swoj cel.Nikogo nie obrazaja, nikogo nie ponizaja, czego nie mozna powiedziec o Twoim wpisie. I jeszcze jedno, bo jak rozumiem lubisz czytac - polecam "Polityke", wydanie internetowe i artykul p. Piotra Stasiaka z dnia 28 lipca tego roku. Widze wiele analogii miedzy tym, co napisalas a opinia autora. A szkoda.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ALE BURZA BYLA:D Imada masz racje fajne atrakcje byly;) Bylem w sklepie wiec cieple buleczki ,kawunia i rozyczka do wyrka dla wszystkich spiochow:P tych co spia jeszcze i wstali;)

pprzemo : no, no, chapeux-bas :) Skoro tydzien tak dobrze sie zaczyna ( kawusia, roza etc) to ciekawa jestem, jak sie skonczy:) Milego poczatku tygodnia, Kochani!

dziękuję Pprzemo, za wirtualnego kwiatka :) bułeczki i kawusię... zdrówko i miłego dnia :) wszystkim urwisom wielkiego buziaka 👄

oj Carmelina ..przesadzasz;) przeciez sniadanko do wyrka to nic specjalnego ,bo zycie opiera sie na robieniu 2 osobie drobnych przyjemnosci;) ....ale nie powiem ci co po sniadaniu by bylo:P hihi.... ps: ale mile spiochy obiadku do wyrka nie bedzie wiec...wstawaaaaac;)

witaj Onablue :) uśmiecham się do Ciebie, Keise... trzymaj się, to nie takie straszne, życzę Ci zimniej krwi, spokoju i opanowania. Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :)

Gość makadi
witajcie w poniedzialek podobno tydzien niezle sie zaczyna kawa do lozka, nie mowiac o sniadanku...to naprawde niezly poczatek pozdrawiam goraco bedzie dzis:)

Pprzemo, to żadna tajemnica dla wtajemniczonych, że po taaaaakim śniadanku naturalny spalacz kalorii połączony z zapasami i poduszowaniem w grę by zdecydowanie weszedł hehe.. Widzę, że Pan zdrowy a temat separacji już nie ciąży tak bardzo... Eh... panom chyba łatwiej temat rozstania przepracować i wejść na nową drogę życia.. cokolwiek to znaczy ;)

Gość makadi
viorika dzieki za zaproszenie:)