Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verizon dat com

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość verizon dat com

hej dziewcyny mam do was pytanie, za 2 tyg mam wesele, jestem szczupla osoba, kupilam sobie sukienke z fioletowej ciemnej satyny, dlugosc do kolan prosta, nierozszerzana na ramiaczkach z wycieciem w talii, czy lepiej do tego zalozyc czarne buty i czarna torebke czy fioletpowe buty i fioletowa torebke, dodam ze bizuteria z bialych cyrkonii, z gory dzieki za pomoc, jesli to cos pomoze to mam kolor wlosow jasny blond i bede w rozpuszczonych lekko natapirowanych

Gość sdgtfnh
na pewno nie fiolet, moze byc czarny,srebry,zloto

Gość verizon dat com
czyli fioletowe odpadaja, hmm mialam na obcasie sandalky fioletowe i czolenka z zamszu fioltowego na szpilce, okej czyli jesli bede miala do tej sukienki kolie z bialych cyrkonii i do tego zaloze buty czolenka czarne satynowe z wycieciem na palce z przodu ozdobione klamerkami z bialych cyrkonii i do tego czarna kopertowka torebka satynowa to bedzie ok?

Gość verizon dat com
czy lepiej dokupic jakies srebrne buty sandalki na szpilce? bop zlote raczej nie beda pasowac jesli bizuteria bedzie biala tzn ala srebrna

Gość verizon dat com
up plis

Gość kjshdgdjk
zdecydowanie lepiej dokupić srebrne szpileczki, nawet po to ze jesli sukienka jest ciemna to butki rozświetlą caly strój. a torebka wtedy wcale nie musi byc srebrna, ale lepiej by bylo gdyby miala jakies dodatki np wlasnie z cyrkonii

Gość ewelina90186
ja bym kupila fioletowe sandałki z kamyczkami srebrnymi i kopertówkę srebrna

fioletowe buty będą ok jeśli dołożysz do tego jasną torebkę i inne dodatki.