Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12000000000000000

jak go sprawdzic

Polecane posty

Gość 12000000000000000

podalam sie za kogos innego , za inna laske , chcialam z nim rozmowe rozkrecic czy by wpadl .......... ale splawil mnie , piszac musialam go sprawdzic no bo pisywal kiedys z innymi myslicie ze dotrzyma slowa i pisac nie bedzie? chcialabym go tak naprawde sprawdzic ale nie znam jego znajomych no chyba z nk ale boje sie ze sie to wyda .....choc kontaktu z wiekszoscia nie ma , a kto by mial jego num gg ,a o tych zanjomych tak czy tak duzo nie wiem ,wiem ze napiszecie ze jestem glupia ale to sliniejsze odemnie bo obiecywal tyle razy .... apisywal ,a teraz juz mnie splawil , no chyba ze pomyslal ze to ja wiem wiem jestem glupia ale coz zaufanie dobre kontrola lepsza ,dajcie jakies pomysly no :D

Gość 12000000000000000
a odp mi tak -nie chce byc chamski ale nie pisz do mnie czesc-

Gość facet co lubi ...
Nie kuś losu , dobrze radzę nie kuś losu. Zapewne gdy ON sprawdził Ciebie to było by bigosu na dwa wesela :classic_cool:

Być może, że się domyślił, że to ty.A dawno to robił? Może faktycznie przestał, albo jest sprytny

Gość 12000000000000000000
wiesz ja przygotowana bylam , we wszystkim z miastem co w nim jest itd :D wiem szuja ze mnie pisywanie jego bylo przelom luty /marzec chcialabym sie podac jako jego pewna znajoma ale kurna gdyby sie to wydalo ......... choc troche o niej wiem , a on nie wiem to co ja wiem hehe ,ale tak mi glupio troche by bylo :D no chyba ze sie zmienil ...... ale to silniejsze odemnie :D

facet co lubi ..........:D racja :D

No to podaj się za nią jak on nie wie, że ty coś o niej wiesz.Tylko faktycznie jak zacznie niewinną rozmowę to się wkurzysz, a gorzej jak coś jescze gorszego.No, ale chyba lepiej wiedzieć

kotek jeszczsie zastanowie :D bo on moze sie brata o jej num zapytac ale chyba watpie :D musze sie zastanowic hehe